info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Някои съвети за цели кухненски шкафове

Някои съвети за цели кухненски шкафове

Dec 03, 2018

Някои съвети за цели кухненски шкафове

1. Целият кухненски шкаф не може да бъде твърде евтин, количеството плочи, използвани в целия кухненски шкаф   е доста значително, а кухненското пространство и горещата и влажна среда са като цяло малки и възможността за освобождаване на формалдехид се увеличава. Ето защо опазването на околната среда все още е много важно.

2, най - издръжливият панел на вратата е домашен любимец, късият живот е блистер, най - скъпото е масивно дърво, най - евтиният е с двойно лице.

3, по - малко сребро и по - рядко отидете в кухнята, и погледнете ефекта, изберете пластмаса, можете да направите разнообразие от масивно дърво, за да направите формата.

4, по-малко сребро и често отивам в кухнята, изберете домашен любимец или двойно покритие, трайни и практични.

5, кухненски шкафове на вратата за запечатване на ръба е най - добре да се използва ABS, по - трайни.

6, кухненски шкаф, кухненски шкаф не е много полезно, не може да се постави прекалено тежко, но също е неудобно, много по - малко от 40 врати кухненски шкаф   до горе.

7. Не е необходимо стъклото да се използва като врата. В целия кухненски шкаф няма никакви емайлови занаяти . Всички те са мазни, солени и подобни на оцет отломки. Трудно е да се види, когато са изложени. Ако е необходимо, най-добре е да изберете цветя или ексфолианти. ,

8. Табелката на кухненския шкаф не може да бъде многократно прикована нагоре и надолу, така че използвайте малко хардуер в началото.

9, цялостния кухненски шкаф   дръжката на вратата трябва да се счита за мокра ръка или употреба с масло, така че най-добре е да изберете по-голяма дръжка.

10. Китайската храна трябва да бъде поставена много повече от западната храна. Не забравяйте да оставите място за ориз, юфка, масло и други зърна.

11. Ако кухненският шкаф за дезинфекция   фурната е вградена в целия кухненски шкаф , стените на кухненските шкафове около тези уреди трябва да бъдат поставени с хартия от алуминиево фолио или да се пекат заедно с четирите стени, за да се намали експлоатационния живот на целия кухненски шкаф .

12, конзолата е поставена на малка мощност операция лампа, много практично.

13, двете кошници са най-практични, една за поставяне на купата, друга за поставяне на гърне.

14, кошницата е най-добре да не се прикрепя към панела на вратата, вратата е лесно да се деформира за дълго време, а другите панели на вратата не са на равна повърхност.

15, чекмеджетата са много практични, но не толкова, колкото е възможно (цената е твърде скъпа), всъщност, повечето от чекмеджетата не са поставени правилно, препоръчително е да се помисли за малката преграда в чекмеджето.

16, мивката трябва да има кошница за предотвратяване на блокиране на водата и лесна за почистване.

17, мивката трябва да се направи на S завой, в противен случай се върне на вкус.

18. Ако семейството има голямо население, голямото единично корито ще бъде по-удобно и подходящо за живот.

19. Ако кухнята няма дренаж на пода, пералнята не трябва да се поставя в кухнята.

20. Когато обновявате водноелектрически централи, трябва да помислите за цялостното оформление на кухненския шкаф и електрическите изисквания. Не забравяйте да оставите достатъчно гнезда. Най-добре е да оставите гнездата на предните и задните стени. Водоустойчивата кутия не е необходима.

21, не поставя картина в кухнята, керамика, фалшиви цветя, това, което е лъскаво, можете да помислите за засаждане на малко саксийни растения, чужди страни искали да засадят някои билки в кухнята, мента или нещо, можете да използвате някои в ястията по всяко време.

22, ако трябва да използваш кухнята често, трябва да разбереш тази точка предварително, кухнята функция все още се използва основно, тя със сигурност ще има противоречия с красотата, трябва да има някакъв избор, освен ако кухнята не се използва.

23, газът не трябва да бъде убит, трябва да остави място за проверка и поддръжка.

24, в допълнение към общия клапан, за газови печки, газови бойлери и т.н., най - добре е да се постави отделен клапан, проблеми лесно да се затвори.

25. Маркучът трябва да се смени след две години.

26, ако повечето от газопроводите са опаковани в целия кухненски шкаф , най-добре е да оставите газов алармен контакт, можете да обмислите използването на алармата в бъдеще или сега.

27, кухнята получава висящи пръчка, висят някои общи момчета, това ще бъде много удобно за използване.

28, каландрирането на кухненските тухли и акцентите все още са относително добри за почистване, но не се избира матово или матирано.

29, освен ако кухнята е малка, като цяло, можете да опитате цвят извън бялото, за предпочитане с топъл цвят, можете да помислите за двата цвята, чувство за дома, без да губите усещането за ресторанта.

30, кухненски плочки трябва да бъдат неплъзгащи, най-добре е да се постави мат в областта на операцията. Кухненският перваз може да бъде направен по-широк и може да постави много неща, което е по-практично.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015