info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Някои съвети за инсталиране на кухненски шкафове

Някои съвети за инсталиране на кухненски шкафове

Oct 09, 2018

Някои съвети за инсталиране на кухненски шкафове

Нещата, които трябва да обърнете внимание преди облицовката:

1. В зависимост от това дали кухненският шкаф е оборудван с кухненски съкровища, микровълнови фурни и други електрически контакти като хладилници и ключове, се грижи цялостният дизайн на кухнята.

2, стената зад кухненския шкаф на Yintai е най-добре да не се облицовка, тя трябва да бъде идеален избор за изолация. Обикновено задният панел на един добър кухненски шкаф   трябва да бъде конструкция с вложки, а стената е с размери 15-18 мм, което е удобно за циркулация на въздуха и не създава проблеми.

Проверете преди инсталирането на кухненския шкаф :

1. Дали горният и долният отвор на водата са поставени в очакваното положение! Водопроводната тръба за предпочитане е не по-малка от 400 мм, което е удобно за свързване на кранчето и кухненското съкровище. Височината на канализационната тръба не трябва да надвишава 100 мм или не по-малко от 200 мм, така че когато инсталирате кухненския шкаф , намалете движението на кухненския шкаф .

2. Проверете дали тръбата за газта е на мястото си, за да улесните отварянето на кухненския шкаф .

3. Ако изпускателната тръба е поставена в тавана, изпускателната тръба на димохода трябва да бъде точно разположена на тавана, а изходът на изпускателната тръба трябва да бъде запечатан.

4. Закачалният кухненски шкаф трябва да бъде хоризонтален и вертикален.

5. Ако кухненския шкаф   не се изравнява, инсталирането на плота неизбежно ще доведе до дисбаланс на контактните точки между плота и кухненския шкаф . Ако времето е продължително, може да възникне деформация или къса пукнатина на плота.

6. Обърнете внимание на посоката на отваряне и затваряне на панела на вратата, която е удобна за бъдеща работа.

7. Отворът на пантите на панела на вратите трябва да е между 21-22 мм от ръба на вратата. Ако панелът на вратите е твърде голям, няма да бъде строго, след като панелът на вратата е затворен.

8. При отваряне и рязане в тръбопровода размерът трябва да е точен. Когато разкроявате под отвора, кухненският шкаф трябва първо да бъде регулиран до определената височина.

9. Монтажът на басейна трябва да обръща внимание на това, дали кухненският шкаф или контейнера за боклук, мивката и другите аксесоари са инсталирани в басейна и позицията е запазена предварително.

10. Отворете отвора на повърхността на масата, обърнете внимание на ръба на горната част на масата, не по-малко от 70 мм.

11, резервиран размер на хладилника, при закупуване на хладилник, трябва да обърнем внимание на охлаждането метод на хладилника, сега повечето хладилници са топлината разсейване от двете страни, така че резервът на хладилника трябва да бъде най-малко 650 мм, така че че разсейването на топлината на хладилника може да бъде удължено Животът на хладилника.

12. Разстоянието между качулката и плота трябва да бъде между 650 и 700.

13. Височината между окачените кухненски шкафове обикновено е 700. Ако това е дълго окачен кухненски шкаф , разстоянието е повече от 500, в зависимост от конкретната ситуация.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015