info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Твърди дървени кухненски шкаф и поддръжка методи

Твърди дървени кухненски шкаф и поддръжка методи

May 23, 2018

Твърди дървени кухненски шкаф типове и поддръжкаМетоди

Типовете от масивна дървесинаКухненски шкафове

1, чисто масивно дърво

Чисто масивно дървокухненски шкафовеса по-скъпи и по-трудно да се поддържа, но чисто твърдо дървокухненски шкафовеса по-благоприятни за околната среда и имат свежо текстура. Те са масивна дървесинакухненски шкафче потребителите предпочитат.

 blob.png

2, твърдо дърво композитни

Твърди дърво композитникухненски шкафовеизглеждат същите като масивна дървесинакухненски шкафовеотвън но интериора е изработена от масивно дърво, заплитания материал за субстрат. Следователно когато избирате твърди дърво композитникухненски шкафове, бъдете внимателни, въпреки че твърди дърво композитникухненски шкафовеможе да се разглежда като масивна дървесинакухненски шкафове, но в сравнение с чисто дърво, тя е просто две различни неща.

 blob.png

3, твърди фурнир

В действителност, фурнир е фурнир, но на повърхността на плътността на борд е поставен със слой от масивна дървесина, както и разходите закухненски шкафна табелата е сравнително ниска.

 blob.png

Масивна дървесинакухненски шкафподдръжка метод

1, може да използвате мека кърпа, за да избършете повърхността на прах, преди избърсване, можете да използвате мека кърпа оцветяват със спрей-чисти, не може да се избърсва със суха кърпа, за да се избегне надраскване.

2, за да се избегне силна слънчева светлина по повърхността на кухненски шкаф, толкова лесно да се направи дърво вътре водата губя its теглилка и предизвика пукнатини.

3, сухо време през лятото, това е най-добре да използват редовно изкуствени оводняване мерки за допълване на прекомерната загуба на вода, често може да избършете с мека и влажна тъкан.

4, да бъде редовно waxing, преди да се кола маска, можете първо да използвате мека памучна кърпа за избърсване на повърхността на прах и след което се оцветяват с парцал подходящо количество восък, избършете восък равномерно, да не оставят следи като стандарт.

5, да не директно върху повърхността на твърда дървесина кухненски шкафове за прегряване елементи, е лесно да се повредят повърхността на защитна боя.

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: сума Ланди

Добави: Стая 538 единица C, бижу център № 16 Kangyuan Road, Хангжу, China.310015