info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от масивна дървена врата

Кухненски шкафове от масивна дървена врата

Nov 17, 2018

Кухненски шкафове от масивна дървена врата

масивни дървени панели за врати   кухненски шкафове (въплъщение на висококачествено качество, предпочитан тип преследване на американска и европейска декорация)

Кухненските маси от масивна дървесина дават на хората усещането за връщане към основите! Принадлежи към висококачествен панел за врати с гладка повърхност и естествен цвят. Различните модели на повърхността формират европейски и американски стил, луксозни и елегантни. Той е дълбоко обичан от хора в страната и чужбина, особено от внесената висококачествена масивна дървена врата. Повърхността на кухненски шкафове   може да се използва за изпъкнала и вдлъбната обработка, вътрешната и външната боя, стилът е прост и елегантен и изработката е чудесна, което отразява превъзходния технически процес.

Според чистотата на изработката и боята, цената може да се различава, а дебелината на кухненския шкаф   панелът на вратите е 18-22.

Сега има един вид масивно дърво на пазара, което е направено от MDF, плюс боя. Когато купувате, всеки трябва да обърне внимание.

Кухненските шкафове от масивна дървена врата са най-подходящи за кухненски шкафове с площ 9 квадратни метра , а отворените кухни също са подходящи за повече от 7 квадратни метра. Ефектът на малката кухня не е много добър!

Кухненски шкафове от масивна дървесина   не носете изкуствени оцветяващи съставки. Поради това, вносните врати от масивно дърво в кухнята   също имат определена цветова разлика. Кухненският шкаф за врати от масивна дървесина   внесени от Германия и Италия, са контролирани и защитени от ресурси от естествени дървета, сами материали, труд, транспорт, обичаи и т.н. Факторът, който е скъп, е продукт от висок клас. Поради това тя се купува само от висококачествени потребители на вътрешния пазар, а неговият дял не е голям. В момента все още съществуват много пропуски между вътрешните и вносните врати от масивно дърво   кухненски шкафове . Тъй като масивните дървени врати панели кухненски шкафове   не са лесни за почистване, ефективността на забавянето на горенето е лоша и не е подходяща за домашната кухня. Под проблема с висока цена, масивните дървени врати панели кухненски шкафове   няма да заемат господстващото положение на пазара!

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015