info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Просто европейски стил кухня и американски пасторален стил кухня

Просто европейски стил кухня и американски пасторален стил кухня

Apr 24, 2018

Просто европейски стил кухня и американски пасторален стил кухня

Обикновена европейска кухня стил

Простият европейски стил се характеризира със спокойствие, простота, ниска екстравагантност и естественост, а неговият минималистичен дизайн е облагодетелстван от много модни хора. Най-голямата особеност на кухнята на Jane Europe е, че използва бял повърхностен материал, за да създаде проста, но качествена текстура. С тон на бяло като ключов знак, високо гланцовите върхове и големите стени се съчетават с шкафове. Прости линии подчертават откритостта на кухненското пространство и придават простотата и елегантността на европейския стил.

Бялата стена може да подобри усещането за пространство и в същото време да задава чист тон за цялото пространство. Тя се допълва от черни седалки и ел. Уреди. Той не само постига проста европейска сфера на прозрачност, но и подчертава комбинацията от черно-бели класики. Усещането за пространство се наслояваше.


图片1.png图片2.pngАмериканска кухня с пасторален стил

Американският пасторален стил се основава основно на естествен и чист цвят, смела смела структура, носи дъх на природата. Съчетана с леки носталгични мебели, тя може да подчертае същността на пасторалния стил. Сред тях най-често се срещат зелени и кафяви почви. Този ретро естествен цвят кара хората да усещат усещането за дома: топло, безопасно, любящо и толерантно. Цветът от природата се среща с меките дървени шкафове, а посоката на вятъра на кухнята се измества от модерна към пасторална.


图片3.png图片4.pngТел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015