info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Оформен кухненски шкаф

Оформен кухненски шкаф

Apr 23, 2018

формата на кухненския шкаф е по-подходяща за малки и тесни кухни, а по стената е направена редица кухненски шкафове. Тогава светлината, въведена от прозорците и вратите, няма да бъде блокирана.

Хладилникът, мивката и печката са в една и съща равнина. Ако дължината е достатъчна, ще има и място за конзолата в средата, а стената ще бъде снабдена с малко място за съхранение, което е практично.

При избора на цвят, в зависимост от избора на яркост, по-ярко, можете да помислите за по-тъмната, по-елегантна, по-тъмна кухня, нуждаете се от светлокафяв кухненски шкаф, за да светне.

Обикновеният тип кухненски шкафове зависи най-вече от самия кухненски шкаф и от горния кухненски шкаф. Ако не поставяте хладилника, можете да добавите повече пространство, но все още не е достатъчно.

Така че, ако има място за използване на ръба, купуването на количка или стена може да направи кухнята по-изящна и по-практична.

Основната цел на избора на кухненски шкаф "一" като дизайн на кухнята е да се даде повече пространство за дейности, така че да не се чувстваме твърде претъпкани и по-удобни, когато обикновено готвим. Разбира се, L-образните кухненски шкафове също са добър избор.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015