info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Седем предложения за избор на кухненски шкаф

Седем предложения за избор на кухненски шкаф

Jan 16, 2019

СедемКухняПредложения за избор на кабинет

Theкухненски шкаф"половина на страната" се помещава в територия на кухнята, който директно определя стила и качеството на кухнята. Следователно добре проектираникухненски шкафе ключът към подобряване на общата стойност на кухнята.

Изящни детайли

Изискан подробности са най-докосвате места. Theкухненски шкафsса проектирани с класически минималистичен дизайн, винтидж месингови дръжки и прозрачни мраморни плотове за визуален фокус, което засилва усещането за лукс вкухненски шкаф.

Ведър тъмносините облицовки и Мебелен обков създаване на нисък контраст в цвят и текстура, обогатяване на пространството структура, която на свой ред ехото стената на кухнята.

Акцент върху геометрична рамка

Грапав фурнир разкрива триизмерна геометрични модул срещу черни линии, дават землисти плоска повърхност ярък израз, постигането на чист и модерен съвременен обрат.

Нисък ключ текстура

Използвайте текстура, за да повишат чувството за проектиране накухненски шкаф. В сравнение с сложни модели или гравюри, дизайна на райе е по-отзивчив и стил ограниченията за кухнята са много по-малко.

Докато задържане минималистичен модерен дизайн, той също така подчертава неравностите на равнината.

Довършителни микс

Пластове трицветна гледам прави кухнята ви уникално присъствие. Обогатяване на цвета на кухнята с микс от смесени облицовки за да пространство изглежда пълна и богата.

Смел опит

Отказва да запазите правилата и да направи смели опити на цветове и материали. Комбинацията от маслинено зеленокухненски шкафsи златни плоскости е абсолютно око-заразителен и дава елегантен британски усещане.

Воднисто стомана завършва интерпретира персонализирана, и кухнята може да бъде място, където да демонстрирате вашия уникален вкус.

Обаче следва да се отбележи, че доколкото е възможно, имайте нисък ключ стил, така че стил няма да бъде нагоре-предизвиквам, и тя изглежда да е несъвместимо с цялостната атмосфера.

Обърнете внимание на функцията за съхранение

Функцията за мощен съхранение прави Техниках невидим.

При персонализиранекухненски шкафs, дизайн на съответното място за домакински уреди, хладилници, печки, микровълнови фурни, всички домакински уреди се съхраняват вкухненски шкаф, за да се постигне добре подреден кухнята пространство.

Вечните класики

Бяло и дърво зърно са вечна класика, която не се объркат.

Бялокухненски шкафsСъздайте ярка визуален ефект, като пространството на фойерверки на богатата атмосфера, и чиста и спретната кухня могат да насърчават желанието на хората да се готви. Дърво зърнокухненски шкафsса по-гъвкави и лесни за създаване на атмосфера на топло място.

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: сума Ланди

Добави: Стая 538 единица C, бижу център № 16 Kangyuan Road, Хангжу, China.310015