info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Общо съвети за поддръжка на кабинета за кухни

Общо съвети за поддръжка на кабинета за кухни

Oct 13, 2018

Общо съвети за поддръжка на кабинета за кухни

1. Независимо от кой кухненски шкаф   се използва след всяко готвене повърхността на аспиратора, газовата печка, стените и плотовете трябва да бъдат почиствани навреме и използваните прибори и подправки трябва да бъдат почистени и поставени. Върнете се на първоначалното място.

2. Когато почиствате масата на кухненския шкаф на кухнята , избягвайте да оставяте водата на масата за дълго време. Независимо от материал, дългосрочното потребление на вода ще намали експлоатационния му живот. Отстранете петна от сажди и ги отстранявайте с влажна кърпа навреме, докато остарялата мръсотия се нуждае от специална обработка с препарат.

3, метален материал, естествен камък е лесен за почистване и трайни, обикновено чисти със суха мека кърпа, но трябва да обърнете внимание на мека кърпа трябва да бъдат чисти, и трябва да бъдат избърсани в посока, така че да не предизвика драскотини. Подходящото използване на професионални продукти като детергенти и активатори може да поддържа външния вид на блясъка и текстурата на плота.

4, поддръжка на масивна дървесина или масивна дървесина, избягвайте близо до топлина, енергия, вода, избягвайте пряка слънчева светлина. Като цяло, най-доброто почистване е да избършете с влажна кожена кърпа. В случай, че трябва да се използва почистващ препарат, изберете лек почистващ препарат, избършете го с вода и го изсушете. За да избегнете напукване, можете да изберете почистване на почистващия восък по време на поддръжка. Въпреки това, използването на продукти, съдържащи нитрат или синтетична смола, също трябва да се избягва, в противен случай това ще доведе до повреда на кухненските съдове.

5. Остъклената керамика може да се почиства с неутрален абразивен почистващ препарат. Силният абразивен почистващ препарат може да надраска повърхността или да остави повърхността смазана. Изсушете продукта с мека кърпа след всяка употреба.

6. Повърхността на панела на вратите е защитена от надраскване. Тя трябва да бъде защитена от влага. Не трябва да се капе на панела на вратите дълго време, за да се предотврати накисването на панела на вратата. Почистването може да се третира с препарат и сапун. Не е подходящо да използвате разредител и алкохол. Ако има нещо залепено върху панела на вратата, можете да използвате почистващ восък за почистване, за да я избършете внимателно; ако е необходимо, използвайте малко количество алкохол (вратата с боя не може да използва алкохол) избършете вратата с памучен плат или кърпа, не можете да използвате стоманена топка; абсолютно Забранено е контактът с плочата на вратите с концентрирана киселина, алкални и други корозивни вещества. Ако има контакт, трябва незабавно да се почисти с неутрален разтвор на сапун или сапун.

7. Панелът на вратичката за боядисване и панелът на вратичката за огледала трябва да се избърсват с фина почистваща кърпа и неутрален почистващ разтвор; избягвайте драскотини, причинени от контакт с остри предмети. Ако има леко надраскване, може да се третира и с избелител. Особено боядисаните панели на вратите, източникът на огън и топлинният източник също са един от основните фактори, които го повредят, за да се избегне изпичането при висока температура или пожар.

8. рафт за кухненски шкафове Обърнете внимание, че позицията на ламинатната скоба (или щифт) е правилна. Опитайте се да поставите тежките предмети в долния кухненски шкаф . Горният кухненски шкаф   е подходящ за леки предмети, като подправки за буркани и очила. Почистете съдовете и ги избършете, преди да ги поставите.

9. Издърпайте аксесоарите за кошницата в кухненския шкаф , почистете ги със суха кърпа, за да избегнете маркировки за вода на повърхността. Поддръжката на кухненския шкаф е лесно да се игнорира, всъщност, поддържането на кухненския шкаф е най-малко вероятно да бъде повредено.

10. Съхранявайте канализацията безпрепятствено, за да предотвратите блокиране. Когато вътрешната тръба изтича, тя трябва да бъде изхвърлена във времето. Най-добре е да помолите професионалния персонал за капан да ги поправи. Обърнете внимание на експлоатационния живот на маркучите и уплътнителните материали. Ако възникнат проблеми, те трябва да бъдат заменени навреме.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015