info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Обща бележка за украса на кухненски шкафове

Обща бележка за украса на кухненски шкафове

Jun 08, 2018

Обща бележка за украса на кухненски шкафове

1, марка

Сега хората купуват неща като маркови стоки, а кухненските шкафове не са изключение. Някои търговци са използвали тази точка. При продажбата на кухненски шкафове, някои от по-ниските марки и имитации, закупени от малки цехове, са нанесени с търговските марки на известни големи марки и се продават на високи цени като маркови кухненски шкафове . Следователно, когато потребителите купуват кухненски шкафове, те не само трябва да гледат на техните търговски марки, но също така трябва да проверят доклада за инспекцията на кухненския шкаф, за да проверят дали са истински.

2, цената

Потребителите като ниски цени, бизнесът да играе разнообразни специални оферти за привличане на потребителите. В същото време някои чернокожи търговци ще пуснат изключително ниски цени, за да привлекат клиенти, а след това да се възползват от възможността да продадат някои по-ниски кухненски шкафове . Цената на целия кухненски шкаф обикновено е няколко хиляди долара, а малко по-скъпите са на стойност десетки хиляди. За целия кухненски шкаф с няколкостотин юана ние все още ви съветваме да не го купувате. Това нещо наистина е "стотинка и стока".

3, плоча

Цялостната плоча на кухненския шкаф има много важно влияние върху качеството на кухненския шкаф. Потребителите, които по принцип купуват цели кухненски шкафове, трябва да са чули продавача да кажат: "Използваме панели, които не са влагоустойчиви за този кухненски шкаф, а ефектът, устойчив на влага е особено добър", но ви казваме, че процесът на влагоустойчиви панели е по-проста от тази на други панели. Добавете частици, които не са влагоустойчиви на обикновената дъска със средна плътност. Технологията за обработка на плоскостите, аксесоарите и т.н. не са толкова добри, колкото другите плочи.

4, хардуер

Качеството на хардуерните аксесоари е свързано с гладкото използване на кухненските шкафове и експлоатационния живот. Сред различните хардуерни аксесоари, най-важни са пантите на вратите и релсите. Изборът на тези две аксесоари се основава главно на различните начини за отваряне на вратата на вратата на кухненския шкаф : плъзгащата се релса е ляво и дясно притискащо придвижване, а пантите на вратата са аксесоари за врати от кухненски шкафове, които се отварят отвътре и отвън , Ако тези две аксесоари са по-лоши продукти, дългосрочната употреба със сигурност ще доведе до отварянето на кухненските врати.

5, производствен процес

Изборът на кухненски шкафове оказва влияние върху качеството на кухненските шкафове , а производственият процес също оказва голямо влияние върху качеството. Някои кухненски шкафове могат да изпитат разширение на панела на вратата, деформация и т.н. след период на използване. Това е така, защото вратите на кухненския шкаф не са запечатани, когато са произведени. При закупуване на шкафове, всички потребители трябва не само да наблюдават ръбовете на самите кухненски шкафове, но също така да поискат адрес и производствено оборудване на производителя.

6, следпродажбено обслужване

Сервизното обслужване след продажбата е проблем, за който сега потребителите са много загрижени. Купените кухненски сервизи също изискват вниманието на различни фирми. Поради високата честота на използване на кухненските шкафове, счупването на плотовете и лошото отваряне на вратите на кухненския шкаф могат да причинят големи проблеми на потребителите. Ето защо, по време на покупката, потребителите трябва да бъдат оптимисти относно гаранцията на кухненския шкаф и следпродажбените услуги и други условия.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015