info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Забележка за закупуване на кухненски шкафове

Забележка за закупуване на кухненски шкафове

Apr 27, 2018

Съобщение за закупуване на кухненски шкафове

Купете според размера и формата на кухнята

В покупката трябва да се основава на размера на собствената си домашна кухня, стая и други реални условия за избор, но също така да се вземат предвид водните пътища, верига трансформация, монтаж и т.н., не обичам на пръв поглед, импулсивно потребление, купуват вкъщи само да намерят просто не са подходящи.

Кухненски шкафове тип "I": подходящи за по-малки кухни

Кухненски шкафове тип "L", шкафове тип "2": Подходящи за средни кухни

"U" шкафове, шкафове "Остров", шкафове "G": Подходящи за по-големи кухни

Според кухненския шкаф основен материал покупка

Основните материали за кухненски шкафове се състоят основно от две части, кухненски шкафове и панели за врати. Кухненските шкафове ще бъдат различни поради ограниченията на условията на природната среда, като температурата и температурата на различните места и разликите в икономическите условия. Панелът на вратите е лице на целия набор от шкафове. Изборът на материали и цветове определя стила на шкафа и цялостния визуален ефект. Поради това качеството на панела на вратите влияе пряко върху качеството на шкафа.

В момента материалите за кухненски шкафове на пазара са грубо разделени на три вида: дъски за плътност (известни също като влакнести дъски), влагоустойчиви плочи и плочи от дървесни частици. Материалът на вратата на кухненския шкаф е грубо разделен на седем вида: масивно дърво, полиестер, фурнир, кристал, огнеупорна дъска, пластмаса, алуминиева пластмаса.

ПДЧ в момента е предпочитаният материал за кухненски шкафове в Китай. Той има предимствата на компактна молекулярна структура, висока якост, недеформиране, здрава мощност на нокътя и икономична издържливост. Това е първият избор за закупуване на кухненски шкафове за първи път.

Според закупуването на кухненския шкаф

Плотовете за кухненски шкафове са мястото, където повечето храни са в контакт с храната в кухнята, така че природата е и най-взискателна. При закупуването на плота трябва да се вземат предвид три фактора: устойчивост на абразия, устойчивост на замърсяване и твърдост. Има много видове кухненски шкафове плотове на пазара. Всъщност тя може да бъде обобщена като четири вида: неръждаема стомана, естествен камък, изкуствен камък и диамант.

Плотове от кухненски шкафове от неръждаема стомана: В момента домакинствата използват по-малко и се използват предимно в обществени кухни като хотели.

Кухненски шкафове от естествен камък: красив, но лесен за почивка, използвайте все по-малко.

Кухненски плотове от изкуствен камък: Това е най-често използваният материал за плочки на пазара.

Дизайнерски плотове за кухненски шкафове: Плотовете за диамантени кухненски шкафове са изработени от висококачествени естествени нефрит и естествени кристали като основни материали, с добро качество, но с високи цени.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015