info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски меламинови кухни

Кухненски меламинови кухни

May 08, 2018

Кухненски меламинови кухни

Двойно изработени панели за врати (MELAMINE, наричани MFC) (екологично устойчиви, устойчиви и щедри стил)

Двойният фурнир обикновено се използва като основен материал като дървесна плочка, след като се потапя и суши в меламиново лепило, покрива повърхностния слой (хартия с наслагване от клас A) и преминава специалната преса върху високата температура и високата налягане. Осигурителни. Съществуват много такива табла на пазара днес и качеството им варира значително. Ценовата разлика също е много различна. Проблемите, за които хората най-много се интересуват, са: съдържанието на формалдехид, ноктите на дъската (което обикновено казват, че се закопчаваме) и абсорбцията на водата.

Формалдехидът е известен като много вредно. Най-добрият меламинов борд в Китай е плочата от дървесни частици на Jilin Forest Industry Lushuihe (стандартите за опазване на околната среда могат да отговарят на европейските стандарти E1 или E0). Подложката на всяка дъска е изработена от 100% натурална твърда дървесина, така че е особено здрава и плоска.

Съществуват и сравнително лоши дъски за кухненски шкафове на пазара. В пазара на строителни материали е много трудно продавачите да се придържат към фурнир на цена от 70-80 юана, за да достигнат стандарта Е1. Съществуват и много производители на кабинети, които използват кутията, намаляват разходите, по-ниски цени! Днешните внесени марки са по-известни марки за внос: Австрия EGGER Белгия UNLIN Германия PELEIDERER; дървесината от тези плочи идва от незамърсената горска площ на Европа, от целия производствен процес. Всички те имат строги мерки за мониторинг. Техните продукти са измерени от специализирани агенции и отговарят на европейските стандарти E1 за опазване на околната среда.

Повърхностно прикрепеният меламинов фурнир от кухненски шкафове има устойчивост на открит пламък от 15 до 20 секунди, устойчивост на удар (500 г стоманена топка пада от 200 мм, не уврежда по същество повърхността) киселинна и алкална устойчивост (масло от сол не уврежда повърхността ) Висока температурна устойчивост (не се страхувайте от вряща вода, но тортичката, която току-що е варена, не може да бъде директно поставена на върха) Така меламиновият панел се адаптира към специалната среда на кухнята, така че е широко използван от кухненския шкаф индустрията и е идеален материал за всекидневната и кухненския шкаф.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015