info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове с меламинова вратичка

Кухненски шкафове с меламинова вратичка

Nov 15, 2018

Кухненски шкафове с меламинова вратичка

Двойно завършен кухненски шкаф за врати   (MELAMINE по-нататък MFC) (екологично устойчив, стабилен и щедър стил е траен)

Кухненският кухненски шкаф с двоен декоративен панел   (наричана още три-водородна амонячна плака) обикновено се изработва от частици като субстрат, а повърхностният слой (покривна хартия с клас А), обработен чрез потапяне в меламиново лепило, се подлага на висока температура и високо налягане на специална преса. Осигурителни. На пазара има толкова много табла, разликата в качеството също е много голяма, а ценовата разлика също е много различна. Сега всички са най-загрижени за съдържанието на формалдехид, задържането на ноктите на дъската (т.е. закотвящия ефект, който обикновено казваме) и степента на усвояване на водата.

Формалдехиден кухненски шкаф   е известно, че е много вредно. Най-добрият кухненски шкаф от меламинов плот в Китай е плочата на река Джилин Сенгунг Lushui. (Екологичните стандарти могат да достигнат европейските стандарти E1 или E0). Основата на всеки кухненски шкаф   е направен от 100% естествен твърд дървен материал, така че е особено труден и плосък.

Има и сравнително лоши дъски   кухненски шкаф на пазара. На пазара на строителни материали е много трудно да се достигне стандартът Е1, като се залепят фурните около 70-80 юана. Има и много кухненски шкафове   производителите да използват като кутия за намаляване на разходите и намаляване на цените! Днешните импортирани марки са добре известни внесени марки: Австрия EGGER (UNGER) Германия Peleider (PELEIDERER); тези плочи от дървен кухненски шкаф   от европейската незамърсена горска територия целият производствен процес Всички имат строги мерки за мониторинг и техните продукти са измерени от специализирани агенции и отговарят на европейския стандарт E1 за опазване на околната среда.

Повърхностно прикрепеният кухненски шкаф от меламинов фурнир   има устойчивост на пламъци от 15 до 20 секунди, устойчивост на удар (500 грама стоманена топка, падаща от 200 мм, основно не уврежда повърхността) киселинна и алкална устойчивост (сол от сол от сол без сол няма да повреди повърхността) страх от вряща вода, но току-що изваденият пот не може да бъде поставен директно върху него) Така че меламиновия панел на кухненския шкаф   се адаптира към специалната среда на кухненския шкаф , така че той се използва широко в индустрията за кухненски шкафове и е идеалният панел на вратите   кухненски шкаф и кутия материал, който всеки харесва.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015