info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Умения за монтаж на кухненски шкаф от мрамор

Умения за монтаж на кухненски шкаф от мрамор

Jan 15, 2019

Умения за монтаж на кухненски шкаф от мрамор

Днес много семейства обичат да декорират банята или кухнята с мраморен кухненски шкаф   плотове, защото тези две пространства са много лесни за оцветяване и мраморния кухненски шкаф   плотове са по-добри за почистване. Така че, как да инсталирате мрамор кухненски шкаф   плотове?

Материали / инструменти, които трябва да бъдат подготвени:

Преди да инсталирате кухненски шкаф от мрамор   плотове, първо подгответе необходимите материали и инструменти, за да предотвратите недостиг на материал по време на монтажа. Материалите и инструментите, необходими за монтирането на мраморни плотове, включват: мраморен материал, чук (за премахване на стари плотове), хоризонтални линии, силиконово лепило и рулетка.

Мраморен кухненски шкаф   стъпки за инсталиране на плота:

1. Използвайте подготвената лента за измерване на дължината и ширината на повърхността на плота, която ще се инсталира. След това, в зависимост от реалната ситуация, помислете дали да инсталирате плота с мивката или да инсталирате мивката и кухненския шкаф   плот отделно.

2. Преместете подготвения мрамор на мястото, което ще се инсталира. Ако мраморната плот е мръсна или прашна, почистете я.

3. Когато новият кухненски шкаф   плот е готов, можете да започнете да изчистите стария плот и мивка. Тази стъпка изисква внимание: ако кухненският шкаф в плота не трябва да се сменя, продължете да ги използвате, след което осигурете целостта на кухненския шкаф , когато премахвате старите плотове и мивки. Разбира се, ако обстоятелствата позволяват, старите плотове и мивки могат да бъдат премахнати няколко дни преди новите плотове за мрамор да бъдат монтирани и отпадъците да бъдат отстранени.

4. След като инсталационната площ бъде обработена, можете да започнете да инсталирате нов мраморен кухненски шкаф   плот. Обърнете внимание, че не е необходимо да поставяте лепило в тази инсталационна стъпка. След инсталацията проверете инсталационния ефект и проверете дали инсталацията е подходяща. Ако формата на района, където кухненски шкаф   плот е инсталиран не е пълен квадрат или правоъгълник, тогава може да се наложи да отрежете новия кухненски шкаф   плот след инсталация.

5. След инсталирането на новия мраморен кухненски шкаф   следващата стъпка е да инсталирате задната врата и да се уверите, че задната врата е плътно интегрирана със стената. Ако има празнина в средата, се изискват необходимите настройки.

6. След като бъдат проверени всички зони и ъгли, можете да използвате 100% чист силиконов лепило, което сте приготвили. Забележка: Използваното тук силиконово лепило за предпочитане е светло оцветено и е гарантирано чисто. Тъй като цветът на лепилото е показан през мрамора след изсушаване, самият цвят на светлината не е очевиден, което осигурява естетическия вид на мрамора.

7. След като всички процедури са завършени, оставете да престои 8 часа, след което проверете дали   кухненските шкафове са равномерно фиксирани върху кухненския шкаф . По-горе е за "мрамор таблица инсталация", свързани с въвеждането, надявам се да помогне на всички. Не забравяйте, че трябва да изчакате, докато мраморната плоча е напълно фиксирана, в противен случай не можете да я използвате!
Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015