info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Поддръжка на твърди дървени кухненски шкафове

Поддръжка на твърди дървени кухненски шкафове

Feb 28, 2019

Поддръжка на масивна дървесинакухненски шкафове.


Чисто масивно дървокухненски шкафове, защотокухненски шкафснимки на панелите на вратите са изработени от чисто масивно дърво, те са естествени и природосъобразни продукти, и те са скъпи. Поради нейната стойност тя също така позволява основните хора да се грижи за него. Масивна дървесинакухненски шкафовеса малко по-сложно да се поддържа от обикновени материали. Масивна дървесинакухня шкафовеИма определени изисквания за температура и влажност, и трябва да се обърне специално внимание за зимно поддържане.

 

1, температурната разлика се отразява накухненски шкафове

 

Идеална среда за масивно дървокухненски шкафовее между 18 и 24 градуса по Целзий и между 35 % и 40 % относителна влажност. Избягвайте поставянето на шкафове в близост до източници на топлина или климатик канали. През зимата на дъждовния сезон, трябва да се обърне внимание на влажността накухненски шкафове, избягвайте прекомерно изпаряване на вода и увеличаване на вътрешен влага. Водата на вратата трябва да бъде почистен навреме.

 

2, избягване на пряка слънчева светлина накухненски шкафове

 

Външната слънчева експозиция трябва да се избягва като цяло за дългосрочно излагане на цялата или част откухненски шкаф.Кухненски шкафтрябва да бъдат поставени на място, където той може да избяга от слънцето, иликухненски шкафбъдат разделени от пряка слънчева светлина. По този начин тя не засяга на вътрешно осветление, но и мека светлина да добавите топла и романтична атмосфера към хола, като същевременно защитават вътрешенкухненски шкафове.


Хангжу Росен Industy & търговия Ко, ООД

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Добави: Стая 213, единица C, бижу център No.16 Kangyuan Road, Ханджоу, Китай 310015