info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове Дизайн Разпределение съображения

Кухненски шкафове Дизайн Разпределение съображения

Oct 10, 2018

Кухненски шкафове Дизайн Разпределение съображения  

1. Комплект аспиратори и готварски печки не трябва да се доближават до страничната стена, за да се избегне ръбът на съда и другите стени.

2. Отстрани на кухненския шкаф   срещу стената трябва да се разгледа изпъкналостта на линията на вратата, за да се избегне отварянето и затварянето на вратата, чекмеджето и коша.

3, трябва да има достатъчно място между мивката и печката, повече от 800 е подходящо, но не трябва да бъде твърде далеч, така че операцията да върви назад и напред. Разбира се, това зависи от конкретната пространствена ситуация.

4, обърнете внимание на разумна конфигурация на аксесоарите, въпреки че разнообразието от аксесоари за кухненски шкафове , но подходящи за всяка кухня аксесоари са различни, може да бъде лесен за използване, функционален и силен.

5. Съединението на ъгъла на плота трябва да има разумна площ, за да се избегне въздействието на силата.

6, обръщайте внимание на резервираната позиция на гнездото, гнездото между плота и кухненския шкаф трябва да е далеч от позицията на мивката, а гнездото на хладилника е за предпочитане поставено отстрани на стената или от горната страна , както и кухненското съкровище. Микровълнова печка. Абсорбатор. Дезинфекция на кухненски шкафове , фурни и др.

7. Положението на входа и изхода на водата, водопроводната тръба за предпочитане е не по-малко от 400 мм, което е удобно за свързване на кранчето и кухненското съкровище. Височината на канализационната тръба не трябва да надвишава 100 мм или не по-малко от 200 мм, така че при монтажа на кухненския шкаф , кухненския шкаф   Динамичният трион се свежда до минимум. Защото в дъното на кухненския шкаф   има крака за настройка, позицията на долната плоча обикновено е между 100 mm и 140 mm.

8. Реконструкция на газопровода, който трябва да бъде съгласуван с газовата компания. Най-добре е тръбата за изпускане на газ да е разположена в съседство с главната тръба за всмукване на въздуха и да се опита да намали площта на тръбната палуба на плота, за да се увеличи площта за използване на плота. Направете корекцията на газопровода предварително, за да улесните отварянето на кухненския шкаф .

9. Има два начина за монтиране на тръбата на качулката: Първо, преди да подготвите тавана, най-добре е да настроите тръбата на качулката в тавана и да запечатате ръба, за да изчислите позицията на изхода на капака. На второ място, тя се поставя в долната част на окачения таван. След монтирането на окачващия се кухненски шкаф , запечатващата плоча се използва за покриване. Предпоставката за приемането на тази форма е, че въздушният канал не трябва да надвишава 300 мм от предната стена.

10, стандартния размер на кухненския шкаф , височината на кухненския шкаф   е 700 дълбоки 320, височината на кухненския шкаф   е 800 дълбоки 600, и окачен кухненски шкаф   е 700. Този стандарт може да се каже, че е референтната цена, изчислена от фирмата за кухненски шкафове , която не е подходяща за нуждите на клиента и кухнята. Специфичната ситуация, работата, която трябва да се направи, е да предостави собствените си идеи и чувства на клиента за справка и своевременно да коригира нереалистичните идеи на клиента поради непрофесионална работа, за да избегне ненужните проблеми.

11, поставянето на хладилника, в зависимост от удобството и разумна, не може да даде на хората чувството на блокиране, обикновено поставени в ъгъла на кухнята, ако местоположението на кухнята поради ъгъла на тръбата, не е подходящ за разположение, ресторантът може да бъде поставен, принципът Да: ъглите са разположени, лесни за отваряне и затваряне! Друг метод е да се вгради във високия кухненски шкаф на кухненския шкаф , но той трябва да е специален хладилник. След това, поставянето на хладилника трябва да разгледа начина на разсейване на топлината, ако е след разсейване на топлината, в близост до страната Няма проблем със стената. По-голямата част от пазара сега се разсейва от двете страни, така че страната на хладилника трябва да има възможност да удължи живота на хладилника!

12, височината на кухненския шкаф за мивка   готварска печка кухненски шкаф и баня санитарен фаянс кухненски шкаф : Общо казано, готварска печка кухненски шкаф   и банята санитарен фаянс кухненски шкаф не трябва да надвишава 800, а кухненската мивка може да бъде проектирана да бъде между 800-900.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015