info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове Купуване на умения

Кухненски шкафове Купуване на умения

Sep 19, 2018

Кухненски шкафове Купуване на умения

кухненски шкаф   стил

Тип " "

Както подсказва името, това е правилен кухненски шкаф   който е подреден на стената и принадлежи към "основния участък" в кухненския шкаф . За малките кухни и семействата, които често не готвят, основните изисквания могат да бъдат изпълнени, но капацитетът за съхранение на собственика на кухнята е тестван. Разумното оформление на плота и дизайна на чекмеджето ще направят кухненския шкаф от една част   по-практични.

L тип

Кухненският шкаф с L-образна форма   е най-разпространеният кухненски шкаф   стил в сегашната кухня украса, идеален за дълги и тесни кухни. Дизайнът на ъгъла увеличава функцията за съхранение на кухненския шкаф на кухнята и може да свърже зоната за приготвяне, зоната за почистване и зоната на работа, за да образуват монтажна линия.

Такъв стил на кухненския шкаф може да използва възможно най-много работното пространство в средната зона и да образува триъгълна зона в процеса на измиване, рязане и пържене, което е най-разумният принцип на кухнята. Кухнята обикновено е от 4 до 6 квадратни метра, а кухненският шкаф с L-образна форма е най-добрият избор.

U тип

U-образният кухненски шкаф е продължение на L-образната форма. Добавете друг плот от другата дълга страна или от стенен кухненски шкаф   за да се образува тристранна полузатворена зона. Той може ефективно да увеличи работната площ и да разшири пространството за съхранение.

У-образният дизайн на кухненския шкаф има предимствата на високото оползотворяване на пространството, разумния работен поток и може да приюти множество хора. Този тип кухненски шкафове могат ясно да дефинират функционалните зони като зоната за миене, зоната за готвене, зоната на работа и складовата площ на кухнята, като оставят достатъчно място за дейности.

Тип остров

Кухненските шкафове от остров тип са с обща кухня в чужбина, подходящи за отворени кухни с големи кухненски помещения.

Има два вида остров кухненски шкафове :

Първо, островната платформа, директно свързана с целия кухненски шкаф, може да се използва като конзола или няколко прости бар столове. Това става остров, който може да общува с членовете на семейството ви, докато отива в кухнята. Този дизайн позволява на готвача да спре да бъде сам и да се наслаждава на забавлението на готвенето.

Другият е независима островна платформа, която е широко разпространена в проектирането на големи кухни. Цената на приноса е относително висока, а местните тирани са безплатни.

Когато избираме стила на кухненския шкаф , трябва да разгледаме размера на кухненското пространство, структурата на структурата, местното население у дома, навиците на готвене на потребителите и цялостния стил. За да бъдете "практични и красиви", единственото преследване на красива ще бъде края на играта, животът не е филм.

Обикновено оформлението на еднолинейната и L-образната форма е по-подходящо за декориране на кухни с малки размери; кухненското пространство с широко оформление на кухнята и работа с няколко лица може да се счита за U-образно; кухнята от остров тип е по-подходяща за мащабно отваряне. Кухня.

Общите плотове на пазара са кварцов камък, изкуствен камък, диамант и плотове от неръждаема стомана.

1 плот от кварцов камък

Кварцовият камък се състои от счупено стъкло и кварцов пясък.

Предимства: добра устойчивост на износване и топлоустойчивост, шевът не е очевиден, той е добър избор за кухненски плотове.

Недостатъци: Очевидно, тъй като твърдостта е твърде силна и трудна за обработка, общата форма на кварцов камък е сравнително проста и цената е основно два пъти по-голяма от тази на същия изкуствен камък.

Почистване: Повърхността на плочата от кварцов камък се подлага на сложно полиране, така че ежедневното почистване може да се измие с вода, което е лесно и просто и не причинява пожълтяване и обезцветяване.

2 плотове от изкуствен камък (комбиниран акрил и чист акрил)

Изкуствен камък също е общ плот материал, който е разделен на два вида: шев и безшевни. Безшевните плотове от изкуствена камък са плотове от висок клас.

Предимства: Тя може да бъде безпроблемно свързана с всякаква дължина и общата унифицираност е по-висока.

Недостатъци: В сравнение с кварцовия камък анти-оцветяващата способност е недостатъчна; твърдостта не е висока и е лесно да се счупи и има много сортове на пазара, не е лесно да се прави разлика между добро и лошо.

Грижа за почистването: ежедневно почистване се изисква само гъба за миене на препарата и има малки петна, които могат да бъдат избърсвани с неутрален препарат или паста за зъби.

3 диамантени плотове

Диамантът е плътен, непорест композитен материал с отлична устойчивост на корозия.

Предимства: Цветът на повърхността е по-ярък, покритието е по-добро, а вероятността за напукване е почти нула.

Недостатъци: Твърдостта е изключително висока и трудна за обработване и лесно се счупва, когато температурата се промени рязко.

Въпроси, които се нуждаят от внимание: В случай на голяма вътрешна и външна температурна разлика диаматът има голям шанс за "топлинна експанзия и свиване" ефект, студентите на север внимателно подбрани.

4 плотове от неръждаема стомана

Здрав и лесен за почистване, той често се използва в кухненския дизайн на кетъринг индустрията, а плотовете на домашните кухненски шкафове рядко се изработват от неръждаема стомана.

Хардуер и аксесоари

Ядрото на панелните мебели не е в табелата, в хардуера. Въпреки това, предимствата и недостатъците на хардуера често не предизвикват вниманието на производителите на кухненски шкафове , потребителите също не разполагат с достатъчно разбиране за качеството на хардуера.

1 шарнир

Панта (нарича се също и панта) В процеса на чести превключване на кухненския шкаф   врати, най-вероятно е да се тества панта.

Съвети за пазаруване:

1. Повдигането на пантите е по-често поради гладкостта на отваряне и затваряне и ефективността на елиминирането на звука.

2. Според ъгъла на отваряне на вратата, 90-градусовата панта е най-често срещаната (също 120 градуса, 150 градуса, 170 градуса). Тя е гъвкава според дизайна на кухнята;

3. Задръжте ставата на пантата, за да симулирате състоянието на затваряне и бавно затворете пантата. Опитвайки се още няколко, усещането, че пантата е гладка по време на процеса на затваряне без силно усещане за запушване.

4. Когато купувате на място, натиснете директно панела на вратата. Ако се чувствате много стабилни, докажете, че дебелината на шарнира е до стандарт.

5. Използвайте отвертка, за да проверите пантите на пантите и винтовете за закрепване в задната част на пантите. Ако винтовете се затягат многократно, няма проблем.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015