info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове

Кухненски шкафове

Apr 27, 2018

Кухненски шкафове

1. Кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненските шкафове от масивна дървесина са естествени, престижни и красиви, което дава на хората усещане за връщане към природата. Освен това кухненските шкафове от масивна дървесина нямат никакви добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологични и не замърсяват, и са здрави и издръжливи.

С развитието на дървообработващата технология екстериора на кухненските шкафове от масивна дървесина изоставя и традиционното впечатление от един цвят, прост външен вид. Обработката на панелите на вратите, обработката на дантелените ъгли и цвета на боите правят дървените кухненски шкафове   по-цветни.

Въпреки това, поради факта, че съдържанието на влага в дървесината прави относително нестабилна влажността на кухненските шкафове, деформационните проблеми могат да възникнат по време на дъждовния сезон през зимата. В горещо време, ако пряката слънчева светлина или продължителното сухо време може да предизвика пукнатини от кухненски шкафове от масивна дървесина.

2. Всички алуминиеви кухненски шкафове

Всички алуминиеви кухненски шкафове са изработени от суровини от алуминиева сплав, в средата на вкуса на маслото в тежкото масло, без да се страхува от водата, не се страхува от приливите, не се страхува от нефт, но също така има предимствата на корозионна устойчивост, киселинна устойчивост, , маслена устойчивост, устойчивост на надраскване.

Алуминиевите кухненски шкафове, внесени с структури и елементи от алуминиеви сплави, са не само лесни за обработка, лесни за почистване и изключително твърди, така че не е нужно да се притеснявате за инвазията на кърлежи и термити.

Поради своята метална природа, всички алуминиеви кухненски шкафове ще се чувстват студени и твърди, така че хората, които не ги харесват, често го преминават по тази причина.

3. Боядисване на кухненски шкафове

Повърхността на лаковата дъска е полирана, повърхността е много висока и ефектът от огледалото е много добър. Кухненските шкафове, изработени от такава плоча, са с ярки цветове, пълни с екстравагантност и силно визуално въздействие.

Общите кухненски шкафове за боядисване не изискват лента, за да се спести ненужна консумация. Тъй като повърхностното покритие на плочата за боядисване се нуждае от втвърдяване, кухненските шкафове   направен от него е силен и издръжлив, мръсотията е лесна за почистване след повърхността, няма изтичане на масло, без избледняване.

Въпреки това повърхността на шкафа за боя е сравнително крехка и се страхува от твърди предмети, които са на повърхността на колата, а дългосрочните изпарения ще накарат кухненските шкафове за боя да образуват определена цветова разлика.

4. Блистерен шкаф

Блистените шкафове са кухненски шкафове, изработени от блистер. Блисърните шкафове имат ярки цветове и превъзходно качество на боята и са по-твърди и по-устойчиви на износване от боите.

Блистерните шкафове са лесни за почистване, устойчиви на надраскване, безцветни и устойчиви на корозия и влага. За по-влажни зони, блистерните шкафове са добър избор.

Въпреки че пластмасовите шкафове се почистват лесно, избягвайте използването на смоли и бензен разтворители. Тъй като повърхността е PVC фолио, устойчивостта на висока температура е лоша и експлоатационният живот е относително кратък. Най-добре е да не се пуши в кухнята. Температурата на цигари ще изгори филма върху повърхността на дъската.

5. Кухненски кухненски шкафове от неръждаема стомана

Защитата на околната среда на кухненските шкафове от неръждаема стомана трябва да бъде добре известна, истински нула формалдехид. Тъй като неръждаемата стомана не е синтезирана с епоксидна смола и няма естествена гранитна радиация, няма нужда да се притеснявате за формалдехида, който уврежда здравето на семейството.

Кухненските кухненски шкафове от неръждаема стомана са интегрирани в плотовете на кухненските шкафове, без никакви пропуски и не възпроизвеждат бактерии. Кухненските кухненски шкафове от неръждаема стомана никога не се обезцветяват, издържат и изглеждат като нови за 50 или повече години, но имат и рециклирана стойност.

Въпреки това кухненските шкафове от неръждаема стомана може да не отговарят на нуждите на хората по отношение на стила. За разлика от дървените кухненски шкафове, които могат да бъдат направени в различни стилове, стилът на дървени кухненски шкафове е прост и честен, а кухненските шкафове от неръждаема стомана могат да дадат на хората впечатление, че са студени и студени.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015