info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Структура на кабинета на кухнята

Структура на кабинета на кухнята

May 17, 2018

Структура на кабинета на кухнята

1. подовата конструкция на кухненския шкаф за подовата плоча: Този тип кухненски шкафове за настройка на кухненския шкаф трябва да бъдат поставени под страничната плоча на кухненския шкаф, в противен случай ще даде на потребителя бъдещата употреба е причинила много скрити опасности.

2. фиксирана връзка между полата и кухненския шкаф: обикновеният кухненски шкаф престилката е разглобяема картонена структура, дори ако тя е повредена от потапянето на водата, замяната на пола може да реши проблема и няма да навреди на шкафа.

3. директно запечатана гръбнака: независимо от това, че облицовката на стената не е облицована, този тип структура на корпуса прави задната плоча директно в контакт със стената, лесно се отвежда до гърба на плочата поради влага и плесен на деформация на корпуса, допълнение за директно запечатване на нокътната плоча след кухненския шкаф Повдигането може да се закрепи само с железен триъгълник, окачен на косъм със стената фиксирана, отворена вратата веднага след като видя желязния триъгълник в ъгъла на шкафа и болтът идва направо, за дълго време ще бъде ръждясал, а на второ място, не красив ,

4. Задното тяло е от типа структура на таблото, но килът зад задната телена плоча е свързан със стената от горната и долната ремъци. Този метод е по-добър от метода на повдигане отпред, който не само предотвратява външното излагане на железен триъгълник, но и прави вътрешността на кухненския шкаф добре подреден.

5. Режимът на свързване на страничния панел на окачения кухненски шкаф към горния и долния панел: Стандартната връзка трябва да бъде методът на свързване на дървения прът и съединителя "три в едно". Конекторът "три в едно" играе ролята на заключващата връзка, а дървеният прът не само е твърдостта на горната долна пластина и страничната плоча играе роля при позиционирането.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015