info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф селекция

Кухненски шкаф селекция

Feb 27, 2019

Кухненски шкафСелекцията

За кухнята,кухненски шкафдизайн е сравнително голям разход. И накухненски шкаф тъй като C-Седална мебел в кухнята, не само се нуждае от много силна практическа функция, тя е най-добре да има супер висока стойност, как да направите вашата кухня по-стилен и изискан!

Изборът накухненски шкафsнаистина не е случаен, особено качество. Ако можете лесно да купикухненски шкаф Това не е достатъчно добър, с течение на времето, не само ще има проблеми със затворени затваряне, но също така и напукване, деформиране и мухъл проблеми ще възникнат!

кухненски шкафsне само трябва да се явят на качеството, но също така трябва да обърнете внимание на пълна функция. За да увеличите използването на пространството, това може да даде на хората чувство за простор. Изберете правилния цвят на базата на цвета на цялостната да създаде удобно визуално преживяване!

кухненски шкафтип

Преди да изберетекухненски шкаф, не забравяйте да се разбере на оформлението и област на вашия дом кухня. Ако сте просто го купите, защото ти харесва, ще съжалявате, когато го инсталирате. Това не е размер не е подходящ, или не съвпада с цялостното оформление, това е по-неудобно!

Общите кухнята не е отворен, видът на един ред е L-образен дизайн, така че е различно при изборакухненски шкаф. За пример, отворена кухня, общият вид е по-просторни, така че цветът накухненски шкафе най-добре да се обедини с цялостната дома подобрение!

Второ за да създадете ефект на добър дял, може да се сравнява лентата на разграничителна линия, която може ефективно деление и увеличаване на пространството за съхранение. И един ред кухня,кухненски шкафsсъщо така може да изберете един ред дизайн, по-гладко и удобно!

Тъй като L-образна кухня дизайн на ъгъла, той може да направи пълно използване на ъгъла пространство за постигане на вид. Можете да направите пълно използване на вертикалната стена пространство и мач по-дълъгкухненски шкафза подобряване на практическата страна на кухнята!

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: сума Ланди

Добави: Стая 538 единица C, бижу център № 16 Kangyuan Road, Хангжу, China.310015