info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф Pull Basket

Кухненски шкаф Pull Basket

Mar 02, 2019

Кухненски шкаф Pull Basket

Според материала, кухненския шкаф   кошницата може да се раздели на кухненски шкаф от неръждаема стомана   кошница, железен хром кухненски шкаф   кошница, кошница с боя за желязо, алуминиев кухненски шкаф   кошница, кошница с плочи и т.н. Според различни цели, кухненски шкаф   Кошницата може да бъде разделена на многофункционални кошници за подправки, кошници за издърпване на печки, кошници с големи функции (високодебилни кошници, свързани кошници и ъглови кошници). Кухненският шкаф   кошницата може да осигури голямо пространство за съхранение, а пространството вътре в кухненския шкаф може разумно да се използва, за да могат различните предмети и уреди да имат своите предимства.

Добавянето на кошница в кухненския шкаф е добър начин за увеличаване на ефективността на кухненския шкаф . Според собствените си навици, собственикът може да постави кухненските прибори и съдове в кошницата за издърпване на кошницата и да постави готварските продукти, като подправки, бутилки, кутии, кутии, дъски за рязане, ножове и маслени саксии в многофункционалната кош е едновременно хигиенично и ясно.

Съвети за пазаруване:

1. Кухненския шкаф   Кошницата обикновено е съобразена с размера на кухненския шкаф , така че размерът на кухненския шкаф трябва да е точен.

2. Спойните съединения на   кошницата на кухненския шкаф трябва да е пълна и няма спойка.

3. Повърхността на кухненския шкаф   кошницата трябва да бъде гладка, удобна и без разкъсване.

4. Най-важното при избора на кошница не е да се третира хром като неръждаема стомана.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута №16, път Kangyuan, Hangzhou, Китай. 310015