info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кабинет Знание ---- Мивка и кран

Кухненски кабинет Знание ---- Мивка и кран

Jan 28, 2019

Кухненски кабинет Знание ---- Мивка и кран

Мивка, кранче за кухненски шкаф

Кухнята е изложена на замърсявания и петна от вода най-често и най-пряко засяга безопасността на храните, а не мивките и смесителите. Функциите за почистване и източване трябва да бъдат напълно оптимизирани.

класификация

Въпреки, че материалът на кухненския шкаф   мивка е стомана емайл, керамика, изкуствен камък, акрил, кристален камък, чугунен емайл, като се има предвид, че неръждаемата стомана е лесна за почистване, устойчива на корозия, устойчива на висока температура, влагоустойчива, много подходяща за кухненската работна среда, така че неръждаема стомана кухненски шкаф   мивка е все още текущата Най-популярната опция мивка.

Според стила, кухненския шкаф   мивката е разделена на един басейн, двоен басейн, голям и малък кухненски шкаф   мивка, оформен двоен басейн и т.н. В комбинация с почистващата природа в кухнята, двойният басейн е мейнстрийм, а има и предпочитание за голям единичен басейн, защото е удобно да се мие гърнето.

кухня   шкафове са разделени на неръждаема стомана, чугун, изцяло пластмаса, всички медни и сплавни материали според материалите. Основният поток е от неръждаема стомана и мед, който е относително издръжлив и екологично чист.

Покупка на мивка

1, кухненския шкаф   мивка дебелина на материала трябва да бъде умерена, твърде тънка ще повлияе на живота и силата на мивката кухненски шкаф , твърде дебела и лесно да повреди измити съдове. Погледнете и плоскостта на повърхността от неръждаема стомана, като например неравности, което показва лошо качество.

2, общото почистване на мивката е добре, дълбочина е около 20 cm, за да се предотврати пръскане.

3, повърхността на мивката е матова, красива и практична, заваряване на кухненски шкаф   мивката трябва да бъде внимателно наблюдавана, заварката трябва да бъде равна и равна, без ръжда, с преливник.

4, колкото е по-лесно формата на басейна, толкова по-трудно е лесно да се събира вода, толкова по-лесно е да се грижи.

Водеща покупка

1. Погледнете външния вид: Висококачественият кухненски шкаф   кранчето трябва да се обработва фино, повърхността на огледалото е плоска, а повърхността на матово е равномерна.

2, тест превключвател: сравни по-евтино и скъпо, гладкост ще го почувствам.

3, идентификация: голяма фабрика марка LOGO ще бъде директно гравиран на повърхността, етикетите на етикетите обикновено е малка фабрика.

Поддръжка: И двете могат да се поддържат сухи и чисти. Дългосрочно натрупване на вода и остатъчна промивна течност може лесно да повлияе на живота на външния вид.

Въпреки че хардуерните аксесоари са малки, вратата на кухненския шкаф и плъзгащото се чекмедже не са лесни за работа, което пряко влияе върху настроението и ефекта от употребата. Тези чувства се определят от качеството на хардуерните аксесоари. Освен това, те засягат ключовите фактори на ефекта на използване и експлоатационния живот на кухненския шкаф , тъй като инсталирането и отстраняването имат определен разрушителен ефект върху кухненския шкаф , така че тук е специално напомняне да се обърне внимание на покупката на кухненски шкаф   хардуер.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015