info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненско обзавеждане на кабинета

Кухненско обзавеждане на кабинета

Sep 03, 2018

кухня   C abinet   Поддръжка на материалите

Общ кухненски шкаф   хардуерна стратегия за дневна поддръжка

Първо: пантата е сърцето на кухненския шкаф

Ако не сте слушали вратата дълго време, вие винаги не сте строги. По това време, луд ли си? Време е да ви предупредя да защитите "сърцето". Пантата на кухненския шкаф е точката на свързване между кухненския шкаф и кухненския шкаф   вратата и честотата на използване е най-висока, така че качеството на пантата на кухненския шкаф е най-важното, което трябва да се игнорира.

Поддръжка на шарнирите

1 . Забършете внимателно с мека, суха кърпа. Не използвайте киселинни почистващи препарати. Черните петна могат да бъдат избърсвани с малко керосин.

2 . Предупредителен сигнал: Използвайте звука в началото, можете да добавите поддръжка на смазката.

Второ: слайдът е бъбрекът

Когато бързате да получите нещо, нещата в чекмеджето са тежки и тежки, а чекмеджетата са отворени и измъчвани. По това време трябва да поправите "бъбреците". Искате да приготвите добро хранене, чекмеджето на кухненския шкаф е гладко и лесно да издърпате цялата опора на релсата.

Железопътна поддръжка

1 . Като кухненския шкаф   не се препоръчва използването на препарат, съдържащ киселина, за плъзгащите се релси и има звуков сигнал, който да прибавя малко смазващо вещество;

2 . Не поставяйте твърде тежки неща. След като се установи, че чекмеджето на кухненския шкаф е свободно, винтовете трябва да бъдат затегнати във времето. въпреки че   кухненски шкаф   плъзгащите релси имат подходящ страничен въртящ момент, опитайте се да не дърпате кухненския шкаф   чекмедже странично, за да се избегне износването на релсите и износването на вътрешната ролка.

Третата стъпка: издърпайте кошницата на кухненския шкаф

Съдовете и тиганите, бутилките и бурканите често се използват, за да се развалят, и този вид проблеми може да бъде решен само чрез издърпване на кошницата.

Издърпайте кошницата за поддръжка

1. Затегнете бутилката масло, сол, оцет и така нататък, колкото е възможно повече. Не е подходящо да натиснете и да дърпате настрани.

2 . На кръстовището на железните кошници е лесно да се скрият мръсотията, да се почистват във времето, за да се избегне корозията и растежа на бактериите; когато почиствате, опитайте да не се търкате с твърди предмети като стоманени топки и да избягвате киселинни почистващи препарати.

Четвъртък: Кухненският шкаф   дръжката е ключът

Представете си, че   кухненски шкаф   ръката на вратата се губи. Можете само да издърпате пръста си в отвора на вратата и да отворите вратата. Пръстът е твърде голям и твърде дебел, за да влезе, и може да бъде само грозен и неудобен. Въпреки че дръжката е незабележима, ефектът не е малък.

Тъй като дръжката често се издърпва, лесно се разхлабва след дълго време. Проверявайте редовно затягането на винтовете. Ако винтовете са изпуснати, сменете ги с нови.

Пето: кухненския шкаф   мивка

Да се прави хранене е най-подготвителната работа. Всеки ден трябва да използвате мивката на кухненския шкаф, за да измивате месото, да измивате зеленчуците и да миете съдовете. Въпреки това, не е лесно да се поддържа. Той е оцветен с водни петна и водни петна за дълго време и е лесно да се промени цвета.

Кухненският шкаф с поддръжка на мивката

1. Измийте с неутрален препарат, внимателно изтъркайте, изсушете с гъба или парцал, за да избегнете натрупване на мащаб;

2 . Повърхността постепенно променя цвета си и може да се избърсва с оцветител от неръждаема стомана или талк на прах.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015