info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дизайн на кабинета

Дизайн на кабинета

Sep 30, 2018

Кухненски шкафове Представяне

кухненски шкаф класификация на продукта:

Понастоящем кухненските шкафове могат да бъдат разделени на пет серии: панел за врати от масивна дървесина, панел за врати от панели, пластмасова врата, панел за боядисани врати и триаминна плоча.

1. Панел за врати от масивно дърво: има естествен и прост ефект. Според чистотата на изработката и боята цената може да се различи. Основната плоскост на най-модерния панел от дървена масивна дървесина е вградената структура на борда на дървения панелен фурнир. Степента на деформация на панела на вратите е сведена до минимум.

2, панел за врати от противопожарна дъска: В момента той е основният материал на целия кухненски шкаф . Основният материал обикновено е борда от дървесни частици и плоскостите със средна плътност. Огнеупорната плоскост е прикрепена към вътрешната и външната повърхности. Общият огнеупорен дънен кухненски шкаф   е по-подходящ за общия външен вид на кухненския шкаф , а средната декорация обръща внимание на практическата функция. Кухня.

3, пластмасова врата врата: пластмасови врата врата е MDF рязане и измиване след формоване, а след това гумата е вакуумно molded с вакуум филм за потискане на формоване, тъй като подбран субстрат и PVC филм са различни, качеството е много различно. Добрата пластична плоча се изтегля с пирон и няма очевидна следа и панелът на вратата не се деформира лесно. Всички материали на пластмасовия панел за врати не се идентифицират лесно след обработката и обработката им и външният вид не се вижда. Качеството може да бъде наблюдавано само чрез визуално и чувство за ръце.

4. Боядисан панел на вратите: Основният материал на вратата за боя е направен от плоскости със средна плътност. Повърхността се боядисва и след това се пече при висока температура във фурната. Тя може да бъде разделена на едностранен печене и двустранно печене. Кухненският шкаф за врати, направен от процеса на печене е красив и красив и изисква внимателна грижа на потребителя по време на употреба.

5, панели за врата с трихидроамин: този тип панели за врати са сравнително евтини. Меламинът се отнася до импрегнирана хартия, върху която се натиска повърхността на панел на дървесина чрез гореща преса. Тази хартия е устойчива на киселини и хлебарки и е добър повърхностен материал. Кухненските шкафове за приготвяне на кухненски шкафове обикновено се избират от дебели 16 и дебели 18. В трополиаминовата плоча панелът на вратата трябва да е с дебелина 18, за да се избегне повреда на панела на вратата, причинена от прекомерно изтъняване на повърхността на шарнирния отвор.

Структурата на кухненския шкаф :

1. Структура на подовия панел на кухненския шкаф : Регулиращите крачета, монтирани в този кухненски шкаф, трябва да бъдат закрепени под страничния панел на кухненския шкаф , в противен случай това ще предизвика голяма скрита опасност за потребителя при бъдеща употреба.

2, полата и кухненския шкаф   фиксирана връзка: обикновената кутийка на кухненския шкаф е подвижна конструкция от тип "карта", дори и ако е повредена от навлажняване на водата, подмяната на пола може да реши проблема, а не да навреди на кухненския шкаф .

3. Директно запечатване на задната част на тялото: независимо дали стената е облицована или не, кухненския шкаф   структурата прави задната дъска директно да се свърже със стената, което е лесно да причини образуването на мухъл и деформиране на задната част на тялото поради влага и директно запечатване на задния панел на кухненския шкаф . Поделението може да се фиксира само с желязната тръба с повдигащия се триъгълник и стената. След като отворите вратата, можете да видите директно железния триъгълник в ъгъла на окачения кухненски шкаф и болтовете, които идват направо. Тя ще бъде ръждясала след дълго време, а втората не е красива.

4. Задната част на тялото е конструкция тип "plug-in", но задната и задната ленти се използват, за да накарат кила да се закрепи към стената с горната и долната ремъка: този метод е по-добър от предишния метод на повдигане, външното излагане на железен триъгълник и прави вътрешността на кухненския шкаф чист и подреден. Красива.

5. Метод на свързване между страничния панел на окачването   кухня с камина и горния етаж: стандартното свързване трябва да бъде начинът на свързване на дървения прът и конектора "три в едно", а съединителят "три в едно" играе ролята на заключване на връзката и дървеният прът е Той играе твърдостта на горната и страничните панели и също играе роля при позиционирането.

Няколко въпроса, които трябва да знаете в дизайна на кухненския шкаф :

Първо, нормалния кухненски шкаф   поръчване:

1. Преди да навлязат на пазара декорацията, първо измерете мащаба според специфичните условия на кухнята и размерите на хладилника, микровълновата печка, мивката, абсорбатора, кухненското съкровище и други електрически продукти.

2. Съгласно координацията с декоративния персонал и да предложат коригиращи мнения на вода, газ, дим, тръби и др., Маркирайте димоотвода. Ще бъдат предложени гнездата на различни електрически уреди и чертежите на запазените позиции на водата и водата, за да се променят гледните точки, така че формата на кухненския шкаф и подобните да бъдат по-добри. Задоволете желанията на клиента.

3. Съгласно тези планове, след като окабеляването е променено на вода и облицовка, третото време до обекта, са направени действителните чертежи на осите и се извършва плащането по договора. Периодът на изграждане обикновено е 20-30 дни за доставка.

4. След като сте инсталирали кухненския шкаф , измерете плота на кухненския шкаф , което може да гарантира разумността на размера и също така ви позволява да имате достатъчно време, за да изберете подходящия цвят на плота.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015