info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Съвети за декорация на кухненски шкаф

Съвети за декорация на кухненски шкаф

Mar 08, 2019

Съвети за декорация на кухненски шкаф

съвети за декориране на кухненски шкафове 01:

При монтажа на висящия кухненски шкаф първо проектирайте хоризонтална линия на стената, така че висящият кухненски шкаф да може да бъде на една и съща хоризонтална линия и след монтаж няма да има наклон.

съвети за декориране на кухненски шкафове 02:

Когато кухненският шкаф е инсталиран, ако изберете хардуера, който ще бъде маркиран, не можете да спестите пари. Има и място, където кухненският маркуч е свързан с мивката и е запечатан.

съвети за декориране на кухненски шкафове 03:

Бюджетът на кухненския шкаф се състои от няколко части: цената на кухненския шкаф , цената на плота, цената на кухненските уреди и цената на хардуерните опции.

кухненски шкаф   съвети за декориране 04:

След като таванът на кухнята е завършен, кухненският шкаф   е инсталиран. След като таванът е монтиран, височината на кухнята е наистина определена. Височината на кухненския шкаф може да се регулира по подходящ начин според общата височина, а удобството и цялостната красота на кухненския шкаф могат да бъдат взети под внимание.

Въпреки това, ако кухнята има висок кухненски шкаф , трябва да се обърне внимание на общата височина на високия кухненски шкаф, когато виси на тавана. Препоръчително е да разгледате чертежите на кухненския шкаф . Ако височината на тавана е по-ниска от кухненския шкаф , високият кухненски шкаф няма да се побере; ако таванът е твърде висок, кухненският шкаф и таванът ще бъдат причинени. Разстоянието между тях е твърде голямо, което се отразява на външния вид.

кухненски шкаф   съвети за декорация 05:

В детайлите може да има материали, лошо изработени кухненски шкафове , остри ъгли и т.н. Тези неразумни части могат лесно да причинят увреждане на тялото. Ниските кухненски шкафове също могат да бъдат замърсени с шум, радиоактивност и т.н.

кухненски шкаф   умения за декориране 06:

Отворът в кухненския шкаф за позициониране на връзката, неговата точност директно влияе върху стабилността на кухненския шкаф . Кухненският шкаф с по-добро качество, неговите плочи се обработват от машината, размерът на отворите е същият, позиционирането е точно, а стабилността е добра.

кухненски шкаф   умения за декориране 07:

Общ кухненски шкаф   Панелите на вратите включват панели с меламин, боядисани панели на вратите, панели за врати от масивна дървесина, пластмасови панели на вратите и PVC панели. Различните пластини имат различни характеристики. Предимството на меламиновите листове е устойчивостта на огън и износоустойчивост. Боядисаните панели на вратите се предлагат в широка гама от цветове. PVC отливките се характеризират с висока температурна устойчивост и забавяне на горенето. Панелите от масивна дървесина и пластмасовите панели на вратите са от по-висока степен, което може да подчертае вкуса.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута №16, път Kangyuan, Hangzhou, Китай. 310015