info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Е червен кухненски шкафове е добър?

Е червен кухненски шкафове е добър?

Sep 17, 2018

ЕЧервенКухненски шкафs добър?

Червеното е всъщност често използван цвят, който може да се използва в общи кухни с добро осветление. В същото време е необходимо да съответства на цвета на плота а също така разглежда цвета на пода в кухнята, стенни и подови плочки и цялостната декорация ефект на семейството.

Първо, предимствата на червенокухненски шкаф: червенкухненски шкафsможе да увеличи народна апетит, през зимата, вие ще се чувствате топло и топли и червен цвят е много, не непременно ярко червено, някои нисък ключ стабилно червено ще направи дома изглежда елегантен и модерен. Например: вино червено, червено, розово-червен са добри

Второ, недостатъците на червенокухненски шкаф:Ако червено в кухнята твърде много ще направи очите обременени, води до световъртеж и нервен усещане.

На трето място, червенокухненски шкафsда се разгледа проблемът за разполагане:

1. с уреда

2. с цвета на стената

3. с цвета на подови плочки

4. червен andкухненски шкафсъвпадение на материал

Червенкухненски шкаф мач

Първо, сливане на червено и бяло: да поставят прост тон. Цветът може да бъде приятен за сетивата и чисто бяло пространство изведнъж се появява дебел червен, и радостта е цяла кухня. Като цяло прост кухненски прибори не са също тържествена, полагане на прости и ясни тон в пространството. Например червенкухненски шкафповърхност с бял плот иликухненски шкафвратата ще бъде много атрактивен. И ако това е червено боядисани панел със стена от бял фон, тя може да бъде червено и занижени.

Второ, хармоничното съчетание на червено и ивици: създаване на носталгични старомоден тон. Висок червен цвят ще тръгна вълна от ретро. Класически черно-бели ивици и привличащи погледа китайски червен, украсена с прекрасни ретро осветление, бароков разкош и промяна на въздух в кухнята.

Трето, ако осъществяването на хармония и последователност, можете да използвате същия цвят, с атмосферата и елегантност, ако преследването е изключителна личност, можете да вземете контраст тонове, маркирайте собствен характер, но без значение какво, в една стая е най-добре да не надвишава три цвята. Бургундиякухненски шкафsможе да бъде сравнен с кафяво, тъмно синьо и сиво покривки.

Четвърто, класическата мач на червено и черно: черна нисък ключ, червен непретенциозен, но ако двете са комбинирани, той ще играе допълваща роля, много авангарден ефект.

Пет, червенкухненски шкафсветлина цвят керемида съвпадение: кухня бяла плочка е първият избор за много семейства, ако се чувствате твърде монотонен, може да пожелае да отговарят на набор от червенкухненски шкафs, не само може да покаже структурата накухненски шкаф, но също така направи целия кухнята пространство повече йерархични смисъл.

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: сума Ланди

Добави: Стая 538 единица C, бижу център № 16 Kangyuan Road, Хангжу, China.310015