info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Инсталиране на кошница за кухненски шкафове

Инсталиране на кошница за кухненски шкафове

Jul 02, 2018

Инсталация на кошница за кухненски шкафове

Монтажът на гигантския кош за изтегляне може да бъде категоризиран като монтаж с една врата и двойна врата

Гигантският кош за изтегляне е разделен на девет части. Първо, нека свържем всички компоненти на гигантския кош за изтегляне с отвертки.

В следващата стъпка ще измерим вътрешните размери на килера и ширината на плъзгача

Изчислете страничната позиция на слайдовете от лявата и дясната страна, когато диапозитивите са в средата. Отидете на 70 мм напред от предната страна, за да маркирате позициониращата линия и можете да фиксирате плъзгачите на долните панели на шкафа с винтове.

Следващата стъпка е да закрепите плъзгащите се флейти на горния панел. Плъзнете жлебовете в горния панел и отидете на 180 мм от предната страна и го закрепете.

След това можем да инсталираме аксесоарите на панелите на вратите

Първо, прикрепете малката кошница за изтегляне към монтажа на рамката на кошницата и измерете ширината.

След това измерете 70ММ напред от пантата на панелите на вратите и маркирайте линия, за да се подготвите за монтаж на монтажа на рамката на кошницата.

Монтирайте втория монтаж на рамката на кошницата , както е посочено по-горе.

Изкачете 70 мм от долната страна на панелите на вратите, за да маркирате позициониращата линия за закрепване на части от първия монтаж на рамката на коша и затегнете елементите за закрепване на първия монтаж на рамката за кошница. Същият метод се прилага към втория.

След като завършите тази работа, използвайте горните и долните части за свързване, за да свържете малката кошница за изтегляне на панелите на вратите с големия кош за изтегляне в корпуса на шкафа.

След това отворете гигантската кошница за изтегляне, за да проверите дали тя плъзга гладко. Монтирайте двете части на кошницата за изтегляне и сглобете декоративните капаци на плъзгачите в долната част на кошницата за изтегляне. Сглобяването на гигантския кош за изтегляне е завършено.

Монтиране на малката кошница

Има различни видове малки кошници, които се монтират в базови шкафове и шкафове с лесен достъп .

Малката кошница се състои от три части. Първо, нека свържем вътрешната с външните рамки на кошницата.

Използвайте лентата, за да измервате размерите на двете части. Отидете на 440 мм и маркирайте вертикалната линия за позициониране на долните панели. Ако вратата се отвори отляво, отидете на 240ММ от левия страничен панел, за да маркирате напречната линия. Инсталирайте вътрешния кадър. Поставете вътрешната рамка на долния панел на шкафа и я позиционирайте според линията на позициониране. Затегнете с винтове.

След това изравнете предната част на външната рамка с страничния панел. Поставете го на долния панел и го фиксирайте върху страничните панели на шкафа с лесен достъп с винтове.

След като инсталирате двете части, издърпайте малката кошница и свържете двете части с посочващите части.

След това можем да инсталираме панели за врати. Преди монтажа трябва да използваме лента, за да измерваме размерите на горните и долните подложки на панелите на вратите.

Използвайте този измерен размер, за да маркирате линията за позициониране на панелите на вратите.

Демонтирайте частите от панела за врати и ги монтирайте върху панелите на вратите.

След монтажа свържете двете части и ги закрепете с винтове.

След като сте закрепили панелите на вратите, регулирайте панелите на вратите, като регулирате комбинацията от панели за врати.

Накрая поставете кошниците върху двете части. Монтирането на малката кошница е завършено.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015