info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да защитите мрамор кухненски шкафове плотове?

Как да защитите мрамор кухненски шкафове плотове?

Jan 14, 2019

Как да почистваме и защитаваме t Мраморният кухненски шкаф   Плотове?

За избора на кухненски шкаф , много семейства като кухненски шкаф с мраморен кухненски шкаф   плотове, защото мрамор кухненски шкаф   плотове имат много предимства. Но знаете ли за предпазните мерки за поддръжка на мраморния кухненски шкаф   плотове?

1. Обърнете внимание на специално лечение.

В крайна сметка, мрамор кухненски шкаф   плотове са по-скъпи, така че когато поддържаме мраморни плотове, трябва да бъдем специални като другите скъпи дървени мебели. Запомни две не, и един във времето. Не оставяйте петното върху мраморната повърхност за дълго време. Не поставяйте стъклото директно върху мраморния кухненски шкаф   плот. Почистете по време, когато се получи разлив.

2. Обърнете внимание на почистването на   кухненски шкаф   плот.

Обърнете внимание на почистването, когато на кухненския шкаф има остатъци   плот. Най-добрият начин е да го отстраните с парцал и да го изсушите.

3, трябва да се обърне внимание на изтриване на   кухненски шкаф плот.

Когато избърсвате кухненския шкаф   плот, ако искате да го изсушите или полирате, използвайте суха кърпа или хартиена кърпа. При почистване на мраморни кухненски шкафове   плотове с мек препарат, не е достатъчно да се използва мек почистващ препарат. Следвайте инструкциите на производителя и отидете до магазина, за да закупите висококачествени продукти за почистване на мрамор за почистване.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015