info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да вземете различни кухненски шкафове Материал за вашия нов дом

Как да вземете различни кухненски шкафове Материал за вашия нов дом

Jan 15, 2018

Как да вземете различни материали кухненски шкаф за вашия нов дом

 

Целият кабинет все повече и повече огън тази година, много от моите приятели у дома са инсталирали целия кабинет. Но много приятели не знаят как да си купят добра кухня в целия шкаф.

 

Покупката на кухненския шкаф като цяло е ключът към цялостния избор на кухненски броячи, общите материали за шкафове за шкафове са много, в селекцията не може да бъде светлина от цената и външния вид, за да се определи цялостната канюла на плотове материалът е добър или лошо трябва да бъде от плотове шкафове материали И материал шкаф вратата да разгледа и двете.

 


Материал на кабинета

图片1.png

 

Плотове от изкуствена камък

 

Плочи от естествена камък: текстурата от естествен камък е много красива, твърда текстура, устойчивост на надраскване е много изявена, добра износоустойчивост; ниска цена, различни цветове, е най-достъпният вид на плот материал.

 

Пожароизвестителни плотове

图片2.png

Персонални плотове от неръждаема стомана: здрави, лесни за почистване, практичност.

图片3.png

Материал на вратата на шкафа

 

Врата с ламинат: най-високата цена

  Laminate най-високи разходи, но и най-добрият вид грижи за средното семейство. Понастоящем от гледна точка на пазарния дял има и господстващо положение.


Врата от масивна дървесина: някои не са изцяло масивно дърво


Шкафове от масивна дървесина за повече от 9,2 м шкафове, ако имате отворена кухня, имате нужда от най-малко 7,2 м. В кухнята използвайте масивната дървена врата на целия шкаф, с връщането към природата, обратно към основите на ефекта, стила и още за класиката. Шкафовете от масивна дървесина, които са по-подходящи за потребителите на средна възраст, предпочитат луксозната декорация от чиста дървесина, която в момента е най-луксозните шкафове на пазара.

图片4.png

Боя врата: най-визуалната красота

 

По-ниски от цените на масивните дървесина, но повече от огнеупорната дъска, е вратата на боята. Боядисване на повърхността на вратата с едностранно боядисване и двустранно боядисване точки, ако обработката на едностранно боя, устойчивостта на влагата на вратата е относително по-малка и лесно се деформира.

图片5.png

Метална врата с текстура: авангарден фаворит

 

Вратата с метална текстура е най-новият кухненски материал в Европа, смелият авангарден, високо персонализиран стил и усещането за времето. Тази врата също има отлична устойчивост на износване, висока температура, устойчивост на корозия и рутинна поддръжка е проста, лесна за почистване, с дълъг живот. Неговите недостатъци обаче са очевидни, т.е. скъпи, подходящи за стремеж към синхронизация със свръхзвуковата декорация в света и обикновените потребители пропуснаха.

图片6.png

PVC врата: популярният кабинет материал

 

ПВЦ панели за MDF, повърхността от вакуум или от PVC фолио, използвайки процес на непрекъснато формоване под налягане. Блистер тип врата колоритен, ярък дърво, монохромна хрома Chunyan, без пукнатини деформация, планиране на съпротива, топлинна устойчивост, замърсяване, избледняват, е най-зрял шкаф материали, както и рутинна поддръжка е проста.

图片7.png

Изборът на материалите за плотове в общия шкаф трябва да се основава на техните нужди, да не следват тенденциите на пазара, като например избора на добра цялостна селекция от изкуствени каменни плотове, метал като избора на неръждаема стомана, фокусиране на икономическата избори пожарна плоча. Накратко, най-доброто за тях.