info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да направите вашия кухненски шкаф по-траен?

Как да направите вашия кухненски шкаф по-траен?

Mar 05, 2019

Как да направите вашия кухненски шкаф по -траен?

▲ Първо изберете висококачествени плочи: Много читатели само обръщат внимание на цвета на панела, а други аспекти не се интересуват. Всъщност, за кухненския шкаф панел също е много специфичен за него, например, кухненският панел трябва да избере вида на пожарната дъска, в противен случай ще бъде дълго време, мястото близо до газовата печка ще бъде деформирано. Например, формованата плоча и боядисаната плоча са склонни към надраскване, а лошото формовано плато произвежда мехурчета и бръчки. Читателите трябва да изберат правилния кухненски шкаф   табела според конкретната ситуация.

And Опаковане и транспортиране на кухненски шкафове : Повечето марки кухненски шкафове, които понастоящем се предлагат на пазара, ще бъдат опаковани и транспортирани под формата на плочи. Плочите се сглобяват в кухненски шкафове на място. Най-често срещаният метод за сглобяване е три-в-една структура, която е лесна за сглобяване и висока ефективност. Работното натоварване е малко. Когато са свързани няколко независими устройства, може да се оформи пълен комплект кухненски шкафове . Подовият кухненски шкаф   се поддържа директно върху земята през опорите на кухненския шкаф .

Started Официално стартиране на инсталацията: Може да има скрити тръбопроводи като електрически проводници, водопроводни тръби и газопроводи на гърба на кухненския шкаф . Следователно положението и ориентацията на тръбопровода трябва да бъдат ясно обозначени на стената преди инсталацията, за да се избегне удрянето на тръбопровода. По време на инсталационния процес на кухненския шкаф често се срещат отварянето на тръбопровода и контакта. Някои компании от кухненския кабинет ще използват калай фолио за запечатване на ръба на листа след отваряне на листа. Ако е запечатан, той ще играе роля в превенцията на влагата, а други ефекти не са очевидни.

Entering След като влезете в кухненския шкаф   инсталация, все още е необходимо да започнете от кухненския шкаф . Започнете да слагате според местоположението и размера на чертежа и отворете мястото на мястото на тръбопровода. Кухненските шкафове са изработени от гранули от масивно дърво, панелите на вратите са боядисани лакирани дъски, светлината е лесна за управление, DTC се използва за панти, а всички чекмеджета и врати са амортизирани.

, По отношение на детайлите, панелът на вратата е оборудван с панел на вратата на базата на подредените кухненски шкафове . В допълнение към чекмеджето, панелът на вратата обикновено е прикрепен към кухненския шкаф . Като цяло монтирането на панела на вратата е много по-просто от кухненския шкаф .

Allows Монтажът на панела на вратата позволява някои грешки, но може да бъде коригиран чрез функцията за регулиране на шарнирите. Размерът на фугите на вратите на целия комплект кухненски шкафове трябва да бъде последователен и не трябва да бъде частично голям или малък, и не е позволено да се свързват помежду си.

, Освен това има много видове кухненски шкафове . Разбира се, той включва различни формули за изчисление. Редактирането изброява набор от данни. Всеки може да си спомни: кухненският шкаф съдържа плот за маса с височина около 80см. Височината на стъпалото за регулиране е 10 см, височината на плота на масата е 4 см, а височината на самия кухненски шкаф е около 65 ~ 70 см.

Of Дебелината на табелката на кухненския шкаф варира значително, а цената на 18мм е 16% по-висока от тази на 16мм. Срокът на годност на кухненския шкаф, изработен от 18мм плоча, може да бъде удължен с повече от 1 път, за да се гарантира, че панелът на вратата не е деформиран и плотът на масата не е напукан. В допълнение, целият комплект кухненски шкафове ще повлияе на устойчивостта. Когато купувате целия кухненски шкаф , попитайте дали това е отделен кухненски шкаф . Срокът на експлоатация и стабилността на двете са 2 до 3 пъти по-различни, а разликата в цената е 5%.

Small Общите малки заводи или ръчно изработени на място могат да бъдат свързани само с винтови нитове или лепило. Използването на най-новата трета генерация кутия и прът структура плюс крепежни елементи и бързо освобождаване на части е по-ефективно за осигуряване на твърдост и издръжливост на кухненски шкаф , и по-малко използване на лепило, което е по-екологично чисти.

Panel Кухненският панел трябва да избере вида на огнеупорна плоскост. В противен случай ще отнеме много време, а мястото близо до газовата печка ще се деформира и дори ще предизвика пожар. Сега се използват формовъчни плочи, пекарни лакове и др., Но лакираните плочи са склонни към драскотини, а лошото качество на формовани плочи може да доведе до образуване на пяна и изстискване.

▲ Преди да инсталирате кухненския шкаф , попитайте за начина на монтаж на алуминиевото фолио в кухненския шкаф на мивката . Натиска се веднъж или се залепва с лепилото? Най-общо казано, запечатването на една преса е по-съвършено, влагата не е лесна за проникване, кухненския шкаф   е по-ефективно защитен и експлоатационния срок на кухненския шкаф   е удължен.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута №16, път Kangyuan, Hangzhou, Китай. 310015