info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да инсталирате кухненския шкаф?

Как да инсталирате кухненския шкаф?

Jul 23, 2018

Как да инсталираме кухненския шкаф?

Независимо дали монтажът на шкафа е на място не само пряко засяга външния вид на шкафа, но също така влияе върху използването на шкафа . Има много подробности и проблемите, на които трябва да се обърне внимание по време на инсталационния процес, включват шкафове , стени и плотове.

Първо, инсталирането на шкафа

1) Преди да инсталирате шкафа , работникът трябва да почисти дъното на кухнята, за да измерва точно нивото на земята. Ако е L-образна или U-образна, първо трябва да намерите отправната точка. L-образното шкафче се простира от правилния ъгъл към двете страни. Ако има разлика от двете страни до средата, шкафът с форма U ще бъде първият. Шкафовете се поставят равномерно и след това се поставят от два прави ъгъла настрани, за да се избегнат пропуските. След поставяне на подовия шкаф е необходимо да се изравнява подовия шкаф и да се регулира нивото на шкафа през регулиращите крака на шкафа.

2) Връзката между шкафовете също е важна стъпка в монтажа на шкафа. Обикновено са необходими четири съединителя за свързване между шкафовете, за да се осигури тежестта между шкафовете. За да се спестят разходи за монтаж, някои производители на шкафчета използват нискокачествени самонарезни винтове за свързване. Самонарязващите се винтове не само засягат вида на шкафа, но и заключват шкафа от единия край и връзката не е висока.

Второ, инсталирането на кабинета

1) Тъй като шкафът за окачване на кухнята е окачен във въздуха, е необходимо да свържете окачващия шкаф с свързващото парче. Монтирането на рамката на корпуса за окачване на кухнята се прави най-добре преди вътрешната мазилка, така че интериорът на шкафа ще направи рамката на шкафа по-силна, за да се предотврати потенциална опасност за безопасността.

2) Височината на монтажа на окачващия шкаф , височината на универсалния окачен шкаф от земята е между 1580 mm и 1600 mm. Твърде високите неща, които стоят над окачващия шкаф , не са добри, твърде ниски, за да бъдат лесни за изпълнение при работа. Но няма нужда да се придържате към този номер. Най-добре е да оставите членовете, които отговарят за готвенето на кухненския щанд в кухнята, когато инсталирате стената и да определите височината на инсталацията на стената според удобството на работата й.

3) Размерът на окачващия шкаф , височината на самия корпус за закачане в кухнята е за предпочитане 50 cm до 60 cm, дълбочината е 30 cm до 45 cm и дължината е 120 cm до 390 cm. Този размер позволява максимално съхранение на кухненски прибори и отговаря на нуждите на хората.

4) Разстоянието между връзката между стената и стената не трябва да надвишава 50 градуса. Ако тя надвишава това разстояние, лесно може да причини слабо инсталиране на шкафа.

5) Обърнете внимание на текущата стена, очертаваща хоризонтална линия, когато монтирате окачващия шкаф. Ако ефектът на окачващия шкаф е двусмислен, аз вярвам, че всички собственици няма да бъдат доволни, затова най-добре е да се очертае стената, преди да се монтира окачващия шкаф. Хоризонтални линии, след което инсталирайте по хоризонталната линия.

Трето, инсталирането на плота

1) За да се намали грешката, причинена от действителната среда и дизайна на шкафа след декорацията на кухнята, плотовете се инсталират след като са монтирани шкафовете и шкафовете на целия шкаф, което може да подобри точността на монтажа на шкафа .

2) Плотовете на шкафовете обикновено са свързани в процеса на инсталиране. Ето защо професионалното лепило трябва да се използва при свързване на плотовете. За да се осигури красотата на ставите за плот, монтажникът трябва да използва шлайф за шлайфане и полиране, за да осигури свързването. Красотата на частта е красива.

3) Монтирането на плотове има страхотна връзка със сезона. Обикновено отнема половин час за свързване на плотовете през лятото и повече от един час през зимата. Само тези стандарти могат да осигурят бързо изсъхване на лепилото.

4) Монтирането на плотове на корпуса трябва да отчита и изискванията за монтаж на други поддържащи кухненски прибори. Например, разстоянието между аспиратора и плочата обикновено е между 750 и 800 мм и трябва да бъде приведено в съответствие с готварската печка.

5) Инсталирайте вградените електрически уреди в целия корпус само чрез отваряне на отвора за захранване на място. Когато монтирате аспиратора и печката, обърнете внимание на ефекта от тютюнопушенето и дали въздушният източник има изтичане на въздух.

Четвърто, хардуерна инсталация

1) При монтажа определете местоположението на водопроводните тръби и проводниците според водния кръг и електрическата схема. Уверете се, че сте избрали водните тръби и проводниците, за да предотвратите счупването на водопроводните тръби и счупването на кабелите

2) Когато инсталирате върху повърхността на плочката, първо използвайте стъклена бормашина, за да пробиете плочките, или използвайте стоманен пирон или чук за леко отваряне на плочката, за да пробиете плочката, и след това използвайте електрически чук, за да го изпразните, за да избегнете счупване на плочката.

3), инструментът не може директно да се свърже с хардуера по време на монтажа, след което го затегнете с чиста мека кърпа.

4), всички видове смесители или миксери, опитайте се да инсталирате капака от неръждаема стомана.

5) Банята, кранчето и кошницата също са най-важните неща в кабинета. За да се предотврати проникването на вода в басейна или във водата, връзката между маркуча и резервоара трябва да бъде запечатана с уплътняваща лента или стъклено лепило. Маркучът и канализацията трябва да бъдат запечатани със стъклено лепило.

Пет, електрическа инсталация за печка

1) Монтирането на вградени електрически уреди в шкафа трябва само да отвори отвора за захранване на място. Въпреки това, отворът за захранване не може да се отваря твърде малко, за да се избегне разглобяването в бъдеще. Ако работниците обвият водомера и газовия апарат, ще има проблеми в бъдещата поддръжка. Държавата има и съответни стандарти, които не позволяват опаковането на електромери и газомери.

2) За да се осигури използването и ефекта от тютюнопушенето при монтажа на аспиратора, разстоянието между качулката и плота е обикновено между 750-800 мм. Ако височината на монтаж е твърде висока, това ще повлияе на ефекта от пушенето.

3) Монтирането на печката е относително проста. Първо проверете дали типът газ е подходящ. За вградената готварска печка, размерът на отвора трябва да бъде стриктно нарязан според размера на ръководството и скобата трябва да бъде фиксирана със съответния клип. Трябва да се отбележи, че всмукателната тръба трябва да бъде фиксирана от фиксатора на тръбата, дължината трябва да е подходяща, твърде дълго ще увеличи спада на налягането, причинено от съпротивлението на всмукателната тръба, ще намали топлинния поток на печката, твърде кратко ще предизвика феноменът на издърпване, маркучът е лесен за падане. Спецификацията на маркуча трябва да съвпада със съединението. Ако уплътнението не е стегнато, това ще доведе до изтичане на въздух. Ако е твърде стегнат (като например използването на гореща вода за покриване), това ще ускори стареенето на маркуча. Освен това е необходимо редовно да проверявате дали маркучът е пукнат или обелен. Тъй като много пожари, причинени от печки, се причиняват от ставите.

Шесто, регулирайте вратата на шкафа

Последната стъпка при монтажа на шкафа е да се регулира панелът на вратите, за да се гарантира, че пролуката между вратата на шкафа е равна и хоризонтална, дълбочината на корпуса обикновено е 550 мм и шкафът е 300 мм. Потребителят може също така да се адаптира според актуалната ситуация. След като нагласите вратата, работниците трябва също да почистят останалото боклук, когато инсталирате шкафа, за да се осигури почистването на кухнята на собственика.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015