info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да инсталирате Countertop

Как да инсталирате Countertop

Apr 08, 2018

Как да инсталираме Countertop?

1. Отворете опаковката на плота и използвайте лентата, за да проверите размерите на плота, които отговарят на размерите на площадката. Проверете прореза на плота и използвайте прави ъглова решетка, за да проверите дали препятствието в позицията на жлеба е прави ъгъл. Използвайте лентата, за да проверите размерите за накланяне. В случай, че някое място се нуждае от рязане, маркирайте линията в жлеба и използвайте ъглошлайф или щифт за рязане по линията. Внимавайте да поставите маска и ръкавици, докато шлайфате и нарязвате.

2. Шлайфане на еталонната плоча : когато рязането на жлеба е свършило, поставете еталонната страна на плота върху основния шкаф и ги смилате с ъглошлайф. Работникът трябва да държи разстояние от плота при шлифоване. Използвайте мелница, за да мерете отзад назад. Най-добре е работникът да не се движи, с едната си ръка да държи мелницата, а другата - с включване на захранването. Очите на работника, плота и шлифовъчното колело формират една линия, а шлифоването ще бъде вертикално по тази линия.

3. Измерване на ставите на плота: след раздробяване на еталонната страна на плота, използвайте лента за измерване на фугите на плота. Проверете чертежите и техните размери, за да ги сравнявате на място. Маркирайте линията с молив за всякакви допълнителни екстри и ги смилайте или нарязвате с шлифовъчен инструмент.

4. Регулиране на плота с шевовете на стената: когато се използва сравнителната страна на съединенията на плота с съединителната страна, в случай че разстоянието между задната страна на плота и стената е по-голямо от 5 мм, използвайте следния метод, за да настроите , Поставете двата плотове плътно към стената и поставете двете пръски обратно. По този начин двата плотове ще имат отстояние от предната страна. Измерете отстояние на предната част и маркирайте размерите на хлабината на задната страна. Маркирайте по предния край и отбелязвате назад. Изрежете по линията. По този начин свободата между плота и стената може да бъде елиминирана до известна степен.

5.Резервация и ремонт на фугата: използвайте еталонната страна на плота като стандартен и го съединете с другия плот. Тъй като страните на ставите не са плоски, няма да има места, които да бъдат или да не се образуват. Маркирайте безпроблемните места с молив. Използвайте ъглошлайф за шлайфане и ремонт, докато всички шевове бъдат елиминирани.

6.След шлайфането на съединителните страни, използвайте нож, за да махнете маркерите, направени с молив. След това разбъркайте лепилото с втвърдителя. Според нашия опит, половин чаша лепило трябва да се смеси с втвърдител на половин лъжица. След това ги разбъркайте правилно. Внимавайте чашата и ножа да се поддържат чисти.

7. Свързване и регулиране на плота: Нанесете лепилото върху съединителния шев и използвайте ножа, за да го преместите, и се уверете, че лепилото се нанася равномерно. Освен това трябва да се добави и натиск. След това използвайте ножа, за да регулирате нивото на плотовете на повърхността и предната страна. Бъдете внимателни, за да поставите хартията върху панелите на вратите, за да избегнете попадането на лепило върху тях.

8. Когато лепилото изсъхне, използвайте ножа, за да премахнете прекалено лепилото върху плота, за да го смилате. Най-напред използвайте пясъчното колело и след това използвайте режещото колело, за да го полирате, докато маркучите на пясъчното колело изчезнат. Използвайте пясъчна хартия (# 150, # 400 & # 1200) за пясък с вода, докато повърхността на плота не е гладка. Използвайте полираща машина за полиране. Нанесете восък върху плота и полирайте с машината за полиране, докато повърхността на плочите не съвпада с останалите повърхности. В следващата стъпка присъединете долния край на плота с корпуса на шкафа, като използвате съединителните части.

Хангжу Розен Индъстри & Трейдинг Ко ООД

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 213, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015