info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да се справим с кухненските шкафове?

Как да се справим с кухненските шкафове?

Dec 14, 2018

Как да се справим с килима на кухненския шкаф ?

Отстраняването на матрицата може да бъде премахнато на няколко стъпки

Ако кухненските шкафове са подложени на плесени, нещата, които са поставени вътре, неизбежно ще пострадат, така че трябва да се справим с тях рано, така че, когато намерим плесен на кухненския шкаф у дома, какво да правим?

Първата стъпка: първо се справете директно с мухлясалата част, отворете кухненския шкаф , намерете мухлясалата част на кухненския шкаф , избършете го с хартиена кърпа или суха четка, за да премахнете плесенявото място. Ако не може да бъде премахната успешно, сменете мокро парцала, за да го избършете. За да избегнете повреда на вътрешната структура на кухненския шкаф , не използвайте мокра четка, за да изтъркате маната.

Стъпка 2: Отстранете останалите маркировки за мухъл; Почистете го с мека четка и след това го извадете с алкохол. Ако това е особено старо мухляво петно, можем първо да приложим леко амонячна вода към маната и след известно време да приложим разтвор на калиев перманганат и накрая да го обработим с разтвор на натриев бисулфит и да го измием. След тази обработка основната матрица може да бъде отстранена.

Стъпка 3: Нанесете слой боя върху леярската зона или нанесете слой от восък; за да се предотврати повторното разрастване на плесените, трябва да изолираме условията на въздуха, необходими за растежа на плесените. По това време трябва само да се размаже на мястото, където матрицата вече е била формована. Може да се използва слой боя или восък. Тъй като това е еквивалентно на образуването на защитен филм.

Защо кухненският шкаф е плесеняв?

Като цяло има две основни условия, които могат да причинят плесен в кухненския шкаф . Едната е, че общата вътрешна среда е твърде влажна. На второ място, артикулите са поставени директно в кухненския шкаф, след като не са били изсушени.

Решение: 1. Винаги поддържайте вентилирано помещение, за да сте сигурни, че околната среда е суха. 2, можете да поставите активен въглен или сух прах в кухненския шкаф , така че кухненският шкаф може да има относително суха и чиста околна среда. Активният въглерод има не само суха функция, но също така ефективно адсорбира микроорганизми, присъстващи във въздуха. И накрая, предмети, поставени в кухненския шкаф   първо трябва да се изсуши. В допълнение, използването на по-ниска боя може да направи кухненския шкаф   плесенясал

В допълнение към това, че вътрешността на кухненския шкаф и вътрешната среда е суха, какво друго можем да направим, за да предотвратим плесента на кухненския шкаф ?

1, трябва да отстраняваме редовно някои от отпадъците, поставени в кухненския шкаф, за да запазим кухненския шкаф   чисти, така че кухненския шкаф   няма да бъде лесна за мухъл.

2, можете да използвате почистващо или изсушаващо средство за изсушаване на мана, за да изсушавате и изглаждате ъгъла на кухненския шкаф във вашия дом. В допълнение, в стената, пода, баня и други места може да се използва мулти-ефект дезинфекция мухъл антибактериален агент, лесни за почистване и дезинфекция.

3, можем да поставим някои влагоустойчиви материали в кухненския шкаф , като филм.

4. При боядисване на стената използвайте боята с антибактериални и плесени, които ефективно предотвратяват израстването на плесените.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015