info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да декорирате кухнята

Как да декорирате кухнята

Apr 23, 2018

Как да украсим кухнята?

1. Кухненски стени и подове

Кухнята се използва като "дим" и повърхността на стената е добре поддържана. Лесно за почистване на материали, в сравнение с боя, дъски за огъня, плочки трябва да бъде най-практичен избор на кухненски материал, земята е да изберат да се предотврати проникване на влага.

2. Осветление на кухнята

Осветлението на кухнята се състои от две части: едната е осветлението на кухнята като цяло, а другото е осветлението на пране, приготвяне на храна и т.н. Опитайте се да не изберете цветни светлини, за да повлияете на преценката на цветовете.

3. Кухненска верига

Веригата в кухнята е особено загрижена, че тъй като кухнята използва вода всеки ден за пожар, тя не трябва да бъде изложена. Трябва да потъмнее, за да предотврати пожар.

4. Цял кухненски шкаф

Позицията на кабинета трябва да бъде отбелязана на картата, когато се използва като план. Тъй като е необходимо време за производството на шкафове, тези подготовки трябва да се извършват добре предварително, за да се избегнат проблемите по време на обновяването.

5. Кухненски таван

Таванът на кухнята трябва да бъде монтиран с водоустойчив материал, а таванът може да бъде директно свързан с тавана, тъй като таванът лесно кондензира водните пари и димните газове.

6. Кухненски подове и мивка

Ако е възможно, подовите дренажи или мивки могат да бъдат контролирани на централния под на кухнята, за да се улесни почистването на подовете на кухнята в бъдеще, като се внимава етажът на кухнята да има определен наклон.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015