info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да почистите белите кухненски шкафове?

Как да почистите белите кухненски шкафове?

Jun 22, 2018

Как да почистите белите кухненски шкафове?

Защо бяло кухненско шкафче става жълто? Първата причина е директната слънчева светлина, като жълтеница или избледнели лакови дърво (и профили на ламиниране). Можете да обмислите използването на завеси, щори или прозоречни филми, за да предпазите кухненските шкафове от пряка слънчева светлина.

Вторият виновник всъщност е печката, която използвате. След като започнете да готвите, тези аромати се излива във въздуха с малки незабележими храни или маслени частици, защото те трябва да отидат някъде, защо да не го правите в белите ви кухненски шкафове и да го превърнете в жълти кухненски шкафове ?

За да предотвратите тази ситуация, не трябва да позволявате мазнината да се събира в кухненските шкафове. След като започнете да варите, печене или пържене, включете вентилатора за изгорели газове или капака, за да ги филтрирате и ги унищожете, преди да стигнат до кухненския шкаф около вас.

Препоръчваме премахването на жълто по следния начин: Измийте кухненските шкафове с чаша оцет, 2 чаши топла вода и 1 супена лъжица пяна за печене на сода. За да държите кухненския шкаф бял, дайте му "баня" всеки месец с разтвор от топла вода и сапун.

Ако при печене се пръска масло или мазнина, преливане на храни и напитки. Не използвайте абразивни почистващи препарати или почистващи тампони върху кухненските шкафове за боя. Те могат да надраскат или да оцветят целия покривен слой. Избършете сухо с мека, влажна памучна тъкан.

Ако е необходимо да сте по-задълбочени и чисти, използвайте разтвор на топла вода за асимилация и топла вода. След почистването, избършете всички места с чиста, влажна кърпа и избършете незабавно с друга чиста кърпа. Не забравяйте да не позволявате дългосрочно задържане на петна, което може да доведе до постоянно обезцветяване или повреда на кухненските шкафове.

Бели мивки са критиките на повечето кухни. Белите мивки в къщата ми могат да се поддържат чисти за около пет минути. Можете да ги полирате, да използвате популярен бял блясък или да премахнете петна. Експертите препоръчват да се разнесе хартия от дъното на мивката и да се намокри с белина. Това може да предотврати изтичането на белина директно от изтичането. Поставете хартиената кърпа на място за половин час, за да накарате белина да си върши работата, след това я извадете и я изплакнете обилно с топла вода.

Напълнете мивката със сода и лимонов сок и оставете асимилацията да събира петна, но го накиснете напълно. След изпразване на мивката, лимоновият сок може да изтрие пряко всяко упорито петно, стига да го повтаряте няколко пъти.

Бели плочки с бял цимент? Писателят Тами Мейсън предлага този метод за спасяване: асимилира содата и оцета за хляб с вода, за да направи паста. Изсипете малко оцет в бутилката за пръскане, нанесете суспензията върху суспензията, след това напръскайте тънък слой оцет върху суспензията, почистете я с подложка за почистване или четка за зъби и накрая спрете напълно промиването.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015