info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Как да изберем кухненските шкафове?

Как да изберем кухненските шкафове?

May 22, 2018

Как да изберем кухненските шкафове ?

1. Опазване на околната среда

1) Плоча

Купуването на кухненски шкафове трябва да бъде екологосъобразно, което се отразява главно в листа, а лепилото, използвано за листовете, е уретанова смола. В дома има повече от един вид лист, а замърсяването ще се наслагва. Решението е да се сведе до минимум количеството освободен от всички избрани материали формалдехид.

а. Материал за уплътняване на ръба

Обикновеното оформяне на ръба ще старее след две години и ще възникнат проблеми. Оформянето на ръбовете ще доведе до ръб след стареене. След това се счупи на ръка и е особено крехка. След бързото набъбване и деформация дъската се бракува.

Пазарът върши по-добра работа с швейцарското гърло на Швейцария, което се използва конкретно при спускането на кораба, по-дълъг период на застаряване, по-добро запечатване.

б. Покрийте лепилото

Лепилото също е период на втвърдяване, дълго време и влагата на водата в кухнята може да се счупи.

° С. Устройство за краища

Голямото оборудване за уплътняване на ръбове е завършена машина, запечатване на ръба на машината и завършена интеграция на машината. Когато устройството за запечатване на краищата е в лошо състояние, то не е равномерно покрито с лепило, а ако покритието е недостатъчно, степента на сцепление няма да бъде достатъчна и появата на огъване на ръба ще бъде особено сериозна.

2) Довършителни работи

Довършителните работи трябва да се извършват с добра степен на износване. Доброто покритие може лесно да се разтрие с стоманена топка и няма да има драскотини. В процеса на използване на кухненските шкафове , жизненият цикъл на продукта на шкафовете е относително дълъг и обикновено отнема осем до десет години за декорация на дома.

2. Хардуер

Хардуерът на кухненските шкафове се нарича душата на кухненския шкаф. Ако хардуерът не е добър, ще има напукване на ръжда, изкривяване на панелите на вратите и звуци от чекмеджетата. Има три най-добри хардуерни марки на пазара:

1) австрийски BLM, китайското име се нарича Blum, има много известни марки, които използват този хардуерен пантаж;

2) Германската поезия Хайди, тя също е на пазара;

3) В най-лошия случай той се нарежда на трето място в света, Германия Häfele, една от трите големи марки, трябва да погледнем тази хардуерна марка.

Сгъваем процес: Преди да завиете отвор, в този отвор е поставена преграда за преграда. След като винтът е завинтен, той се затегне по-плътно и никога няма да се разхлаби.

3. Плотове

A. Материал

Плотовете на кухненските шкафове са изключително важна част от кухнята. Ако плотът не е добър, ще се появи: драскотини, проникване, пукнатини в масата.

Плотовете на кухненските шкафове на пазара са предимно кварц, а основният компонент на кварца е всъщност кварцов пясък. Колкото по-високо е съдържанието на кварцов пясък, толкова по-голяма е твърдостта, толкова по-голяма е плътността, толкова по-малко е вероятността да се счупи и изцеди.

Б. Лазер

Има две причини за счупени греди:

1) Товароносимостта (якостта на огъване) на тази плоча е доста лоша

Плотовете на кухненските шкафове се поставят върху дъските на кухненските шкафове , особено на изправителите на кухненските шкафове . Ако силата на тази дъска е лоша, тя често взима нещата, плюс теглото на плотовете на кабинета. След дълго време дъската е огъната или дори счупена.

2) Данните за процеса не са налице. Има три алуминиеви лъча в дъното на месата за опора. Ако процесът не е добър, е много вероятно да причини фрактура.

3) Проблемът с лайнера

Равнината на облицовката е успоредна на горната плоча на силата. Плотовете трябва да са 100% плътно прикрепени към тази обшивка. Ако не можете да направите 100% здраво прилягане, то пак ще се счупи.

4) Отворен отвор

Отворите в плота на кухненските шкафове и готварските кутии са най-склонни към счупване. Ако плотовете на низшите марки имат дупки в шлаката, ако често са разбити, те могат да се счупят за дълго време. Настолната повърхност трябва внимателно да се полира. Ръката е много гладка и няма да надраска ръката и този ъгъл трябва да бъде скосен.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015