info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Панти и плъзгащи се релси на кухня Кухненски шкафове

Панти и плъзгащи се релси на кухня Кухненски шкафове

Jun 04, 2018

Панти и плъзгач на кухненския шкаф

панта

1554c1fc3c5898d.jpg

(1) Характеристики

В процеса на чести превключване на вратите на кухненския шкаф , пантите вероятно са най-изпитаните. Не само трябва да се свърже правилно кухненския шкаф с вратата, но също така носи и тежестта на вратата, а вратата на кухненския шкаф може да бъде отворена и затворена на десетки хиляди пъти, а последователността на вратата трябва да се поддържа, в противен случай може да бъде след известно време. Напред и назад. Ако нямате "подсилена желязна кост" и перфектна гъвкавост, е трудно да поемете тази отговорност. Сред най-добрите марки в света, италианските FGV, Ferrari, Hettich, Salice, Blum и Grasse принадлежат към първия лагер. FGV има отлично представяне като водеща марка. Дебелината на стоманата, високата основа, дължината на дългата ръка и свободното позициониране нямат изместване. При деструктивен експеримент теглото е 5 кг от пантата на разстояние 10 см, а превключвателят е включен за 3 секунди. До 80 000 пъти. С толкова силно тяло, без значение колко тежък е тестът, естествено ще бъде лесно.

(2) Изберете

Текущата шарнир обикновено има два слота за карти и три слота за карти, които основно отговарят на нуждите за използване. Разбира се, пантата с три точки има по-добри панти. Повечето от панти, които понастоящем се виждат на пазара, са разглобяеми и са разделени на две части: основа и катарама. Когато избирате кухненски шкаф , от продавача може да се наложи да извади вратата заедно с пантите, за да провери вътрешната страна на ключалката.

Най-важната е шарнирната стомана. Ако не се избере добре, след известно време панелът на вратите може да се наклони напред и да излезе от рамото. По-голямата част от хардуера на кухненския шкаф на марката използва студено валцована стомана и дебелината и здравината й са перфектни.

В допълнение, пантите за многопозициониране трябва да бъдат избрани възможно най-много. Така нареченото многоточково позициониране означава, че панелът на вратата може да остане под всякакъв ъгъл, когато се отвори, а отварянето няма да бъде трудоемко и няма да бъде внезапно затворено, за да се гарантира безопасността на употребата, което е особено важно за вдигане на вратите на кухненския шкаф . Позиционирането е свързано с твърдостта на тръстиките, използвани в хардуера. Качеството на тръстиката определя и ъгъла на отваряне на вратата. Добрите тръстики могат да направят ъгъла на отваряне над 90 градуса.

Плъзгаща релса

1103112056543.jpg

(1) Характеристики

Вътрешността на плъзгащата се релса, която не може да се види с просто око, е нейната носеща конструкция и тази част директно се отнася до нейната носеща способност. Понастоящем на пазара има едновременно стоманени топки и плъзгащи се силиконови колела. Първият автоматично премахва праха и мръсотията върху плъзгащите се релси чрез валцуването на стоманените топки, така че да се осигури чистотата на плъзгащите релси, без да се засяга плъзгащата се функция поради внасянето на мръсотия в интериора. В същото време, стоманената топка може да разпространи силата наоколо, осигурявайки стабилността на чекмеджето хоризонтално и вертикално. Отломките, генерирани по време на дългосрочното използване и триене на плъзгача на силиконовите колела, са снежинки и могат също да бъдат навити чрез валцуване, което също не влияе на плъзгането на чекмеджето.

(2) Изберете

Чекмеджето е неразделна част от кухненското оборудване, а най-важната част от цялото чекмедже е плъзгача. Благодарение на специалната обстановка в кухнята, слайдшокът се чувства добре дори в краткосрочен план. Трудности. Когато бъде избрано, чекмеджето може да бъде напълно изтеглено, структурата на чекмеджето може да се види ясно от дъното и специфичната структура на частта, която е в контакт с плъзгащата се релса, и дебелината на страничния панел на чекмеджето също може да бъде наблюдавана. Известните марки производители на кухненски шкафове обикновено използват по-качествени диапозитиви. Огромното 1,8 метра чекмедже, пълна с предмети, може също да бъде възстановено само с тласък, светлина и безсмислие, което показва надеждността на качеството на слайда.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015