info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Екологичен кухненски кабинет на Росен

Екологичен кухненски кабинет на Росен

Jul 12, 2018

Екологичен кухненски кабинет на Росен

Както всички знаем, материалът, използван в мебелите, оказва голямо влияние върху стила. За да купите любимо парче мебели, много хора трябва да изберат подходящия материал. Всъщност е важно да имаме подходящи материали и по-важното - опазването на околната среда. Екологично чисти, можете да дадете на вашето семейство зелена жизнена среда и здравословна среда. Кабинетът "Росен " , като първата марка в Китай, за да приеме изцяло плочата "E0", има екологично чист лист с формалдехидна емисия ≤0.06mg / m3, което е три пъти по-висока от националния стандарт за опазване на околната среда и напълно защитава здравословната среда на вас и вашето семейство.

Според данните за тестовете за околната среда на закрито, новината, че възрастните и децата са болни всяка година поради замърсяване на декорацията, не е необичайно. Случаите на смърт, причинени от замърсяването на декорацията, не са редки. Хората трябва да бъдат предпазливи от "невидимия убиец" на декоративното замърсяване. Декоративното замърсяване е повсеместно и скритите опасности в кухнята ни са най-големи.

1, замърсяване на листа

Кухнята е най-често използваното място в дома и мястото, където контактът с храни е най-често срещан. В кухнята "половината от реката" е не повече от кабинета , така че дали материалът на шкафа е екологичен има важно отражение върху безопасността на нашите храни. Следователно, изборът на борда трябва да бъде строг, най-добре е да се избере борда, който отговаря на националните стандарти за опазване на околната среда, за да се избегне замърсяването на борда поради неправилен избор на борда.

2, замърсяване на плота

Плотовете също са районът, в който се консумира най-често храната. Дали плотът е екологичен е пряко свързан с това дали можем да ядем безопасна и здравословна храна. Общите плотове на пазара са изкуствен камък, мрамор, дърво и неръждаема стомана. При избора на плота е най-добре да изберете изкуствен камък, съставен главно от кварцов камък. Тъй като кварцовият камък е по-екологичен от другите категории.

3, замърсяване с лепило

Много хора смятат, че лепилото е само малък аксесоар в инсталацията на шкафа и не засяга безопасността. Както всички знаят, лепилото е основната причина за отравяне на плочи и покрития, тъй като много потребители ще се притесняват. Ясно е избрано, че екологичните плочи, защо токсичните вещества в крайна сметка ще надхвърлят стандарта.

В действителност, в крайна сметка, лепилото все още причинява проблеми. Ето защо, когато купувате шкафове , не забравяйте да попитате предварително дали е екологично и нетоксично лепило. Ако не, тогава трябва да внимавате. Много е вероятно, поради една от грешките ви, това в крайна сметка да доведе до намаляване на имунитета на семейството и дори на сериозно заболяване.

В обобщение, потребителите трябва да изгладят очите си, когато купуват шкафове, за да избегнат горната ситуация. Кабинетът Росен, като марка, която практикува екологичната здравна концепция на индустрията и се ангажира да създаде хигиенична и зелена кухня, от гледна точка на опазването на околната среда, от кабинета до аксесоарите в кабинета , е създадена за потребителите. Здравословна, без замърсяване зелена кухня.

На плочата Росен избра специални чинии, за да създаде ексклузивни кухненски шкафове за потребители, по-високи от стандартите за околната среда на табелите за домашна индустрия. Формалдехидното излъчване на шкафовете е ≤0.06mg / m3, което е повече от националното ниво на Е1 ≤0.124mg / m3. Стриктна (измерена с помощта на метода за 1м3 климатична камера).

На плота на шкафа Rosen се използва плот от кварцов камък със супер твърд, екологично чист кварцов каменен материал с съдържание на кварцов камък до 93%. В допълнение, плотовете на Rosen са 100% нетоксични и имат водоразтворимо опасно вещество от 0, което може да се рециклира.

Лепилото, използвано при обработката на плочата в шкафа Rosen, също е екологично лепило. Това е зелен и екологосъобразен не замърсяващ продукт, а емисиите на формалдехид са далеч под националния стандарт.

За да се подобри качеството на продуктите за потребителите, шкафовете Rosen използват европейски оригинални дизайнери, използващи немско майсторство и висококачествен хардуер, за да защитят напълно дизайна на шкафа и строгостта и да създадат екологични кабинети .

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015