info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Знаете ли тези за кухненски шкаф?

Знаете ли тези за кухненски шкаф?

Feb 26, 2019

Знаете ли за кухненския шкаф?


Всеки тип кухненски шкаф ще бъде различен, така че повечето семейства сега избират да използват потребителски кухненски шкафове , което е по-благоприятно за цялостното оформление на кухнята.

Дизайнът, материалите и аксесоарите на кухненския шкаф ще повлияят на използването на кухнята. Как да персонализирате един добър кухненски шкаф , не само материалът е толкова прост, че са налице следните съображения, струва си парите.


Първо, дебелината на шкафа


Най-често срещаните кухненски шкафове на пазара днес са 16 мм и 18 мм дебелина. Цената на панела от 18 мм кухненски шкаф е с около 7% повече от 16 мм, но общият живот на кухненския шкаф от 18 мм е повече от два пъти по-голям от 16 мм. и плота на масата не е лесно да се счупи. Затова е препоръчително да се избере дебелина 18 mm, която е по-рентабилна в дългосрочен план.


Второ, независимо дали е самостоятелен кухненски шкаф


Целият набор от кухненски шкафове ще повлияе на устойчивостта, така че вратата на приятеля на собственика трябва да е чиста, когато персонализирате кухненския шкаф . Разликата между отделните кухненски шкафове и независимите кухненски шкафове по отношение на експлоатационния живот и стабилността е 2-3 пъти, а цената е различна. Тя е 5%.


Трето, изборът на кухненски шкафове материали


Панел на вратите на кухненския шкаф : Има много материали за кухненски шкафове , като лак, дървесен фурнир, PVC, стъкло, масивно дърво и т.н., всеки от които има различни характеристики. Обикновено тя е направена от дървен фурнир, боя и масивна дървесина. Човек се страхува от надраскване и е лесно да се деформира, но двете цени са високи и много високи.

Кухненски шкафове : основно се използва твърда дървесина на борда, някои ще използва екологични борда, но лично не препоръчвам на екологични борда, тъй като кухненски шкафове все още има вода, повърхностен слой на екологични борда е залепен, лесно \ t дълго време. Отворете лепилото, което не е толкова добро, колкото твърдата дървесина. Масивното дърво не се препоръчва, лесно се деформира от топлина и влага, така че рядко се вижда някой, който използва масивни дървени панели за кухненски шкафове .

Кухня c ountertop : Обикновено това е естествен камък, изкуствен кварцов камък и неръждаема стомана. Кухненският шкаф обикновено е направен от изкуствен кварцов камък. Обърнете внимание на устойчивостта на петна при избора на кварцов камък. Естественият камък е лесно да се счупи, и ще има изтичане на масло , а плота от неръждаема стомана лесно се деформира от топлината.


Четвърто, методът за зашиване на кухненския шкаф


Общите малки фабрики за кухненски шкафове или ръчно изработени на място могат да бъдат свързани само с винтови нитове или лепило. За по-добри производители на кухненски шкафове , те ще използват структурата на кутията и пръта, както и фиксиращите части и бързо зареждащите се части, за да осигурят по-голяма здравина и издръжливост на кутията, и е по-екологосъобразна с по-малко лепило.Хангжу Rosen Industy & Трейдинг Ко ООД

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

ДОБАВЯНЕ: Стая 213, Звено C, Център за бижута No.16 Kangyuan Road, Hangzhou, Китай 310015