info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различни стилове на кухненски шкафове (1)

Различни стилове на кухненски шкафове (1)

Dec 24, 2018

Различни типове кухненски шкафове (1)

В топлата кухня могат да се добавят кухненски шкафове от фурнир

С помощта на плоски панели дървените врати от кухненски шкаф са тенденция, която добавя топлина и дълбочина към модерните кухни. Вратите с плосък фурнир са популярни в Европа от десетилетия и сега са все по-популярни в САЩ.

Разбира се, има много причини за тази нарастваща популярност. Човек може да подозира, че това се дължи на нарастващата тенденция на естествените продукти и на факта, че те ще вземат у дома естествено. Фурнирните плочи показват дървеното зърно по великолепен начин; моделът на зърното изглежда разказва историята от дървото, от което произхожда, така че любителите на природата със сигурност ще харесат тази естетика.

Трябва да обърнем внимание на различните качества на плоския фурнир. Най-добре е да се намери опитен и уважаван дилър. Не всички шперплат са едни и същи, ако не са направени добре, ръбовете или ивиците, които държат пласта на място, ще се отлепят и / или ламинатът може да започне да се люще или чипс.

Добавете в кухнята стилна неръждаема стомана

Нищо не е по-модерно и модерно от неръждаема стомана. Повечето собственици на жилища избират да използват уреди от неръждаема стомана, дори и в селски кухни. За да модернизираме напълно тази тенденция, опитайте да добавите стоманен кухненски шкаф .

Когато имате врати от кухненски шкаф от неръждаема стомана , вашата кухня ще бъде модерно, модерно място. В допълнение към висок клас поглед, кухненски шкаф от неръждаема стомана s също има някои възходи и падения. Долната част е очевидна, възможността за пръстови отпечатъци и драскотини. Въпреки това, някои изделия от неръждаема стомана твърдят, че са много устойчиви на тези неприятности.

Предимствата на тези стоманени кухненски шкафове са огромни. Някои от основните предимства са: околната среда (използвайки стомана вместо дърво), лесна за почистване, изключително хигиенична (поради което са започнали в кухнята) и трайна (с изключение на потенциалните драскотини). Ако твърдият кухненски шкаф от неръждаема стомана   е извън вашия ценови диапазон, кухненският шкаф може да избере да постави стомана отгоре. Така или иначе, неръждаемата стомана може да бъде чудесен избор за вашата модерна кухня.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015