info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различни видове кухненски шкафове Дизайн

Различни видове кухненски шкафове Дизайн

Apr 03, 2018

Различни видове кухненски шкафове Дизайн

图片1.png


Дизайн Описание: Този дизайн използва концепции за дизайн на кухненски шкафове, използването на боядисани мраморни панели и дървени шкафове, използването на минималистичен стил, чисти линии и чисти Desert Tan и тъмно кафяв микс. , Жълт монохромен монохромен фон на местните бели играе ролята на точка, дават Hualong довършителни докосване усещане. Този дизайн е подходящ за използване на живо.


图片2_编辑.pngОписание: този дизайн е L-образна кухня е практичен кухненски дизайн, е най-честият тип кухненски дизайн е идеален за малки пространства. Прикрепен към стената от двете страни по този начин, разделен между работните места, ще може да получи работния триъгълник. Дезинфекция на печка, мивка, шкафове и хладилници, за да оставите оператор между всяка работна станция, за да предотвратите разлива и пренаселеност. Дизайнът и използваните материали са дървесни материали, придаващи естествено усещане, чисти линии и чисти.


图片3_编辑.png


Описание: този дизайн е L-образна кухня е практичен кухненски дизайн, който е свързан между стената разделяне на работната площ от двете страни, можем да получим триъгълник работа. дезинфекция

на печка, мивка, шкафове и хладилници, да напуснат оператор между всяка работна станция, за да предотвратят разлива и пренаселеност. Дизайнът и използваните материали са износване на дървесни материали и червена боя, координати на стъклени прозорци. Какъв цвят на цвета е червен и огнена червена, също изглеждаше, че показва страстна танцова музика в Испания, придавайки изискано усещане.图片4_编辑.pngДизайн Описание: Този дизайн използва U-образна идеи кухня дизайн. За да се улесни достъпа до всеки елемент, можете да увеличите максимално използването на място за готвене и съхранение, те също така могат лесно да работят между два реда шкафове в кухнята. Трябва да се поддържат интервали от 120 см, за да се гарантира достатъчно пространство , Шкафовете с боядисани цветове са червени, тони със страст, типично огненочервен цвят, също така изглежда да показват страстна танцова музика в Испания, придавайки изискано усещане.


图片5_编辑.png


Описание: този дизайн е L-образна кухня е практичен кухненски дизайн, европейски стил на този дизайн е модерен минималистичен, прост и чист по линия, цвят бял доминиран, прозорец стъклопакети, използвани материали са мрамор смес от кафяво и бяло боя, и стъклени прозорци на мача. Цялостните топли бели нюанси, красивите линии, минималистичният дизайн, съчетават класическото очарование с модерен стил и придават усещане за идиличност и комфорт. Дръжка на класическия дизайн на шаблона, както и целия кабинет на хармоничен микс, удобно сцепление, и цялостна селекция от висококачествени плочи, дръпнете на вратата, задръжте нагоре.

Хангжу Розен Индъстри & Трейдинг Ко ООД

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 213, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015