info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различни видове кухненски шкафове

Различни видове кухненски шкафове

May 17, 2018

Различни видове кухненски шкафове

Според материалите за вратата на кухненския шкаф шкафовете могат да бъдат грубо разделени на следните седем кухненски шкафове:

1. Кухненски шкафове от масивна дървесина

Изработен от масивна дървена дограма, стилът е предимно класически, обикновено по-високи. Вратите от масивна дървесина са разделени на врати от масивно дърво и врати от масивно дърво. Обикновено рамката на вратите е масивно дърво, основно череша, орех и дъб. Вътрешната сърцевина на вратите има дъска от средно голяма плътност с масивна дървесина, но също така има и масивно дърво от врати. В производството обикновено се изработват от вдлъбнати и изпъкнали форми на повърхността на масивната дървесина, а външната боя се напръсква, като по този начин се запазва оригиналния цвят на дървото и гладкостта. Това може да гарантира специалния визуален ефект на масивната дървесина, а комбинацията от рамката и основната плоскост може да осигури силата на панела на вратите. Естествен и прост ефект, според фината степен на изработка и боя може да различи нивото на цената, най-модерната масивна дървена врата, чиято основна дъска е панелен тип структура от изкуствена дървесина кожа, тази комбинация от производствен процес, за да се сведе до минимум степента на деформация на панела на вратите.

2. Кухненски шкафове с противопожарна дъска

Понастоящем това е основният материал на целия кабинет. Основата е обикновено плоскости и плоскости със средна плътност. Огнеупорната плоскост е залепена вътре и извън повърхността. Общият огнеупорен шкаф е подходящ за цялостния външен вид на шкафа и кухненската декоративна кухня с практични функции.

3. Блистер кухненски шкафове

Подложката на блистерната дъска е плоча с плътност, повърхността е пластифицирана във вакуум или е приет безшевен процес на формоване под налягане на PVC филм. Панелът на блистер е богат на цвят, живи дървесни зърна, чист цвят, чист цвят, без пукнатини и деформации, устойчивост на надраскване, топлина, устойчивост на петна, устойчивост на изпаряване, най-зрял материал в кабината и ежедневна поддръжка. Панелите с блистерни врати са много зрял и много популярен тип шкафове в Европа. Панелите за блистерни врати използват главно филмови мембрани за определяне на качеството на панелите на вратите. Панелът на блистерните врати се оформя чрез рязане и формоване на плоскостите със средна плътност и след това залепване и пресоване на PVC филма, за да се подтисне формоването веднъж. Тъй като избраният субстрат и PVC филмът са различни, качеството варира значително. Добра блистерна табела с нокти, без очевидни признаци, вратата не е лесна за деформация. Целият материал на пластмасовия панел за врати не е лесно да бъде идентифициран, след като бъде произведен и обработен, и не може да се види отвън. Качеството може да се наблюдава само чрез визуално и усещане.

4. Кухненски мебели от меламинов декоративен панел

Хартията с различни цветове или текстури се накисва в лепило от меламинова смола и след това се изсушава до известна степен на втвърдяване. Хартията се полага върху повърхността на плочи от дървесни частици, дървесни влакна със средна плътност или плочи от дървесни частици и се пресова горещо. Металният фурнир се представя от германската любовна дъска, която има предимствата на гладка повърхност, деформация, ярък цвят, устойчивост на износване и устойчивост на корозия, а цената е умерена. Съчетано с оригиналните бележки от печат, което дава визуален ефект като цяло. Вътрешното производство на меламинов фурнир панел за врати е представено от плоча Lushuihe, а всички показатели са достигнали и международните стандарти. Този тип врата е сравнително евтина. Меламинът се отнася до тип импрегнирана хартия, която се натиска върху повърхността на дървесен панел чрез гореща преса. Тази хартия е устойчива на киселини и триене и е добър повърхностен материал. Табелата на кабинета на шкафа обикновено е избрана да бъде дебела и дебела. В политриаминната плоскост трябва да се използва дебелина 18 инча, за да се направи панелът на вратите, за да се избегне повреда на панела на вратата, причинена от прекомерната слабост на повърхностния материал, причинена от шарнирния отвор.

5. Боядисване на кухненски шкафове

Субстратът на бордовата плоскост е плоча с плътност, а повърхността се пече при висока температура след шест пъти печене и печене на боята (три дъна, две страни, една светлина). "Боята за печене", която понастоящем се използва за шкафове, илюстрира един вид процес, т.е. след боядисване в сушилнята, тя се нагрява и суши, за да се обработва вратата на подложката. Табелката за боя се отличава с ярък цвят и лека форма, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчивост, силна анти-замърсяваща способност и лесно почистване. Недостатъците са високото ниво на технология, високата ставка на скрап, така че цената е висока; трябва да се внимава и внимателно да се пази от страх от удари и драскотини, ако е повреден, трудно е да се поправи, да се замени цялото; дим е по-вероятно да се появи в кухнята Хроматична аберация. Материалът на основата на вратите е лакирана с средна плътност и повърхността е боядисана с висока температура след печене в пещта. Може да се раздели на едностранна боя и двустранна боя две. Шкафът на шкафа на вратата, произведен от процеса на печене, е красив и красив и потребителят се нуждае от внимателна грижа по време на употреба.

6. Метални кухненски шкафове

Фина четка и полирана метална плоча или имитация на метална плоча с плътен защитен слой на повърхността. Този материал има отлична устойчивост на износване, висока устойчивост на температури, устойчивост на корозия и ежедневна поддръжка е проста, деликатна текстура, лесна за почистване, дълъг живот. С преобладаването на метал поп, този висококачествен метален панел на вратата се превърна в нов фаворит, а оттам и изпъкнал панел от алуминиев профил, е най-висококачествената врата. Но цената му е висока и е подходяща за декорация от ултра висок клас, която е в синхрон със световната мода.

7. Огледални кухненски шкафове от смола

Платката с огледална смола все още се използва в пазара на шкафове. Неговите свойства са подобни на тези на вратата за боя, която е модерна, цветна и водоустойчива. Въпреки това, той не е устойчив на износване, лесен за украса и неговата висока температурна устойчивост не е много добра. Поради това потребителите, които имат високи изисквания към цветовете и са склонни да преследват модата, могат да избират шкафове с огледални плочи от смола, но тъй като са лесни за декориране, трябва да се внимава при използването им.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015