info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Подробности за персонализирани кухненски шкафове

Подробности за персонализирани кухненски шкафове

Dec 13, 2018

Подробности за персонализирани кухненски шкаф s

Дебелина на листа

По-често срещаните на пазара днес са 16мм, 18мм и други дебелини, а дебелината варира в зависимост от продукта. По-дебелите плочи могат да бъдат удължени с коефициент два или повече, освен внимателно разбиране на материала, използван за персонализиране на кухненския шкаф за вашия кухненски шкаф .

Независим кухненски шкаф

Независимо дали кухненските шкафове са създадени с независими кухненски шкафове , общата устойчивост на сглобените кухненски шкафове ще бъде сравнително ниска, експлоатационният живот и стабилността ще бъдат два до три пъти по-лоши от независимите кухненски шкафове и цената им ще бъде с 5% по-ниска. Как да разберете дали е отделен кухненски шкаф

Можете да общувате с дизайнера предварително и да поискате самостоятелен кухненски шкаф . Можете също така да ги различите по външния вид на кухненския шкаф . Независимите кухненски шкафове обикновено се опаковат отделно, което също е удобно за разделяне и инсталиране.

Близостта и уплътнението на панела на вратата също са много важни. Вратата, която е добре запечатана, може да се буферира, за да се елиминира шумът по време на затварянето и може да се постави в кухненския шкаф   чрез поставяне на хлебарки и други насекоми.

Плот

Плотовете на кухненския шкаф определят общата чистота на кухненския шкаф . Общите плотове на пазара са естествен мрамор, изкуствен камък, кварцов камък, огнеупорна плоскост, неръждаема стомана и др. Камък и изкуствен камък.

В момента, по-използваните на пазара са композитни акрил, чист акрил и така нататък. Композиционният акрилен компонент обикновено е в най-доброто съотношение от около 20%.

Панти на вратата

Животът на вратата на кухненския шкаф и качеството на пантата на вратата на кухненския шкаф са неразделни. Също така е необходимо да се провери дали нивелирът и винтът на крака са влагозащитни.

Хардуерът, който свързва всяка част от кухнята, влияе директно върху качеството и експлоатационния живот на кухненския шкаф .

Когато избирате хардуер, опитайте се да изберете марка, на която можете да се доверите, и още аксесоари с кухненски шкаф   хардуер, който улеснява лесното заместване, когато е повреден.

Доклад за инспекция

Целият кухненски шкаф също се счита за мебелен продукт и държавата има ясен текст, за да определи доклада от изпитването на крайния продукт и да посочи съдържанието на формалдехид.

Това, което трябва да се отбележи тук, е, че някои производители ви предоставят само доклади за проверка на суровините вместо крайни продукти. След тежка преработка, суровините не могат да гарантират, че крайните продукти също са съставни екологични стандарти. Можете също да извикате надзора на качеството след предоставяне на доклада за проверка на крайния продукт. Проверка на отдела.

Метод на сглобяване

Обичайна практика е да се свързват плочите на кухненските шкафове с винтови нитове или лепило, но те се използват от някои малки марки или малки производители.

Голямата марка ще приеме най-новата трета генерация на корпуса на тялото, фиксиращи части и бързо зареждащи се части, които могат по-ефективно да гарантират твърдостта и издръжливостта на кутията, и да използват по-малко лепило, което е по-екологично.

Проверете изработката

Проверете дали плота, панелът на вратата, кухненския шкаф и уплътнителната лента, както и лентата против сблъсък, се обработват чрез машинно формоване и дали се притиска от двете страни.

Добрите продукти няма да се отварят, да се образуват мехури и да се деформират след продължителна употреба. Уплътняването на уплътнителната лента не е достатъчно строго, за да предизвика навлизането на сажди, прах и насекоми.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015