info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дизайн оформление съображения на кухненски шкафове

Дизайн оформление съображения на кухненски шкафове

May 17, 2018

Дизайн оформление съображения на кухненски шкафове

1. Гамата от абсорбатори и печки не трябва да се придържат към страничните стени възможно най-много, за да се предотврати сблъсъкът между тавата и стените.

2. Отстрани на кухненския шкаф трябва да се вземе предвид външната издатина на линията на вратата отстрани на стената, за да се избегне засягането на отварянето и затварянето на вратата, чекмеджето и коша.

3. Между мивката и печката да оставите достатъчно място, за да използвате повече от 800, е подходящо, но не много далече, което прави операцията напред-назад. Разбира се, това зависи от конкретната пространствена ситуация.

4. Обърнете внимание на разумното разпределение на аксесоари, въпреки че разнообразието от аксесоари кухненски шкафове , но подходящи за всяка кухня аксесоари и различни, за да се постигне лесен за използване, функционален и може да бъде.

5. Връзката на ъгъла на Mesa трябва да има разумна площ, за да се избегне въздействието на силата, причинена от фрактурата.

6. Обърнете внимание на запазената позиция на гнездото. Гнездото между плота и окачения кухненски шкаф трябва да е далеч от позицията на мивката. Изходът на хладилника трябва да се постави отстрани или от горната страна на предната стена, както и кухненския шкаф, микровълновата печка и аспиратора. Дезинфекциращи кухненски шкафове . Фурна и така нататък.

7. Разположението на входа и изхода на водата, водопровода е най-добре не по-малко от 400 мм, лесно се свързва кранчето и кухненското съкровище и т.н., височината на канализационната тръба е най-добре да не надвишава 100 мм или не по-малко от 200 мм , така че когато кухненският шкаф е монтиран, кухненският шкаф Преместването на триона се свежда до минимум. Тъй като дъното на кухненския шкаф има крака за настройка, позицията на долната плоча обикновено е между 100 mm и 140 mm.

8. Коригирането на газопроводите трябва да бъде координирано с газовата компания. Препоръчително е да се изравнят газовите изпускателни тръби с всмукателните колектори, така че да се намали площта на тръбите за опаковане на тръбите на плотовете, така че да се увеличи площта на употреба на плотовете. Направете добра работа за поправяне на газопровода предварително, за да улесни отварянето на кухненския шкаф.

9. Има два начина да инсталирате тръбата за пушечна машина: Първо, преди да поставите тухления таван, най-добре е да настроите тръбата на качулката в тавана и да запечатате ръба, да изчислите изходящата позиция на обезопасената качулка, в долната част на тавана, след инсталирането на кухненския шкаф за стена, той трябва да бъде покрит с капачка. Предпоставката за приемане на тази форма е, че въздушният канал не трябва да надвишава 300 мм от предната стена.

10. Стандартният размер на кухненски шкафове, кухненски шкафове на стената височина 700 дълбочина 320, 800 висок кухненски шкаф 600 дълбоко, между кухненския шкаф да се мотае 700, този стандарт може да се каже само, че кухненската кабинет компания изчислява цената на справка, а не за нуждите на клиентите и кухнята В конкретни ситуации работата, която трябва да се направи, е да предоставят на своите клиенти идеи и чувства и да коригират нереалистични идеи, направени от клиентите, защото са непрофесионални и избягват ненужни проблеми.

11. Поставянето на хладилника, в зависимост от удобството и разумността, не може да създаде усещане за блокиране, обикновено поставено в ъгъла на кухнята, ако местоположението на кухнята поради ъгловата тръба не е подходящо за поставяне, ресторантът може да бъде поставен, принципът Да: ъглите са поставени, удобно отваряне и затваряне! Има начин да бъдете вградени във високия кухненски шкаф вътре в кухненския шкаф, но той трябва да е специален хладилник. В допълнение, поставянето на хладилника трябва да разгледа метода на охлаждане, ако е след охлаждане, в близост до страната Няма проблем със стената, а сега по-голямата част от пазара е от двете страни на топлина, така че страната на хладилникът трябва да бъде поставен настрана, за да удължи живота на хладилника!

12, Височината на кухненския бокс шкаф кухненски шкафове и кухненски шкафове кухненски шкафове: Като цяло, готварски кухненски шкафове и кухненски шкафове за баня кухненски шкафове не трябва да надвишава 800, кухненски чинии могат да бъдат проектирани между 800-900.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015