info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Ежедневна поддръжка на кухненски шкафове Мивка

Ежедневна поддръжка на кухненски шкафове Мивка

Nov 27, 2018

Ежедневна поддръжка на мивка за кухненски шкафове

Мивка на кухненски шкафове

Кухнята е неразделна част от кухненския шкаф   мивка в ежедневна употреба. Използва се при много висока честота и е мястото с най-влагоустойчив контакт, особено по време на влажния сезон, което го прави лесно да се размножават бактериите в мивката.

Понастоящем повечето домакинства купуват повече мивки от кухненски шкафове от неръждаема стомана и повърхността на кухненския шкаф   мивката обикновено се обработва с различни техники като мерсеризирането, което я прави по-красива и издръжлива, но дори и да е направена от отлична неръждаема стомана, ние се нуждаем от нея в процеса на използване. Извършете някои дейности по поддръжка и почистване.

Рутинна поддръжка

● Почистване на кухненския шкаф   мивка:

1. Когато почиствате мивката на кухненския шкаф , проследимото масло в резервоара за вода трябва да се извади с препарат или сапунена вода и след това да се почисти с мека кърпа, за да се избегне изпускането на мазнини.

2. При почистване на кухненския шкаф   потънете всеки път, не забравяйте да почистите края на шийката на тръбата след филтърната касета, за да избегнете натрупването на мазнина при дългосрочно натрупване. Ако мазнината се е натрупала в мивката дълго време, не е лесно да се измие. Опитайте се да излеете някакъв кухненски миялен препарат в мивката, изплакнете го с топла вода, след това го изплакнете със студена вода.

● Поддръжка на кухненски шкафове   мивка:

Поради остатъчни мазнини върху повърхността на кухненския шкаф   мивката и положението на кранчето по време на ежедневна употреба, това ще причини мухъл и ръжда, когато не се почиства дълго време. В тази ежедневна практика можем да използваме паста за зъби, прах от пет прахообразни вещества или почистващ препарат от неръждаема стомана, за да използваме кърпа или мека кърпа на местата на ръждата или петна и след това да я измием с неутрален препарат след триене.

Напомняне за работа

● Не отрязвайте предмети от повърхността на мивката или директно използвайте стоманената топка, за да избършете повърхността на мивката, за да направите повърхността износване и да повлияете на външния вид.

● Не използвайте корозивни течности за почистване на тялото на резервоара за вода, което лесно ще повреди повърхността на резервоара за вода.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015