info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Почистване и поддръжка на кухненските шкафове Плотове

Почистване и поддръжка на кухненските шкафове Плотове

Sep 04, 2018

Почистване и поддръжка   Кухненски шкафове Countertop s

1. Естествен камък   кухненски шкафове   поддръжка на плота

Поддръжка: Когато на масата има петна, то трябва да се избърсва навреме, за да се предотврати проникването на петна във вътрешността чрез естествени фини линии.

За да се предотврати напукване на плота, тежките предмети трябва да бъдат предотвратени от удари на повърхността на масата и прегряване на предмети в директен контакт по време на употреба.

Почистване: Препоръчително е да използвате мека подложка за изпиране, за да не използвате толуолен препарат, в противен случай е трудно да премахнете белите петна. При отстраняване на скалата, не трябва да използвате киселинни тоалетни прахове, разредена солна киселина и т.н., в противен случай ще повреди глазурата и ще я накара да загуби блясъка си. Няма съответна стойност.

2, кухненски шкафове от изкуствен камък   поддръжка на плота

Поддръжка: Изкуствен камък   кухненски шкафове   плотове трябва да предотвратят избелващия агент и мащаба във водата да направят повърхността на масата по-лека и да повлияят на външния вид. При реална употреба избягвайте директен контакт с горещи предмети.

Почистване: Тъй като няма фини линии, има силно съпротивление срещу бои, петна и др. Също така е удобно да се почиства. Въпреки това, текстурата е мека и не трябва да използвате абразивен препарат, в противен случай ефектът ще бъде много лош.

3, изкуствен камък   кухненски шкафове

Огнеупорни декоративни дъски кухненски шкафове поддръжка на плота

Поддръжка: След употреба водата и водните петна трябва да се изсушат възможно най-бързо, за да се избегне дълготрайното потапяне на водата и да се предотврати деформирането на повърхността на масата. Когато използвате, избягвайте директно да натискате остри предмети. Когато използвате инструмента, поставете дъската за рязане на масата. След готвене горещият съд не може да бъде поставен веднага върху плота.

Почистване: Използвайте мека кърпа възможно най-много. Не използвайте по-твърдо почистващо устройство, за да избегнете повреда на фурнир. Не поставяйте багрила или бои за коса директно върху плота. Нечупливите петна могат да се почистват с мек препарат.

4, кухненски шкафове от неръждаема стомана поддръжка на плот

Поддръжка: Химичното действие има ерозивен ефект върху   кухненски шкафове плотове от много материали. Например, кухненските шкафове от неръждаема стомана могат да се ръждясват, когато са осолени. Ето защо трябва да се внимава да не поставяте бутилки соеви сос и други предмети директно върху плота.

Почистване: Не използвайте кисели и абразивни почистващи препарати. Също така избягвайте да използвате по-твърди инструменти за почистване, като стоманени топки. Прекалените почистващи инструменти могат да причинят повърхностно изстъргване и повърхностно надраскване, което може да го направи неприятно.

5,   кухненски шкафове знания за поддръжка на плота

(1)   кухненските шкафове трябва да бъдат възможно най-сухи. Огнеупорната дъска и настолната мазилка Anti-Bite избягват дълготрайното потапяне на водата и предотвратяват деформирането на повърхността на масата. За да се избегне избелващото средство и мащабът във водата да направи плотът с изкуствен камък по-светъл, той се отразява на външния му вид.

(2) Строго предотвратяване на контакт с силни химикали   кухненски шкафове плотове, като почистващи бои, метални почистващи средства, печка за почистване, метилен хлорид, ацетон (премахване на лак за нокти), силно киселинни почистващи препарати и т.н. Ако случайно влезете в контакт с горните предмети, веднага изплакнете повърхността с много сапун вода. Ако получите лак за нокти, избършете го с препарат, който не съдържа ацетон (като алкохол), след което го изплакнете с вода, за да го направите много чист.

(3) Не допускайте прекомерно тежки или остри предмети да въздействат директно върху повърхността; големи или с наднормено тегло кораби не трябва да се поставят на плота за дълго време; не изплакнете със студена вода веднага след измиване със студена вода.

(4) Измийте със сапунена вода или с детергент, съдържащ амоняк (като детергент). За мащаба отстранете скалата с влажна кърпа и я избършете със суха кърпа.

(5) За маркиране на ножове, изгаряния и натъртвания, ако изискването за повърхностно покритие е матово, може да се полира с шкурка от 4001200 меша, след това да се полира с полиращ восък и пръстен за полиране на вълна и след това да се почисти с чист памучен плат. Малките драскотини могат да бъдат изтрити със сух парцал, маслото за готвене и това няма да е прекалено много проблеми.

(6) Поради различни причини повърхността на масата има повече драскотини или поради продължителното използване (1 ~ 2 години), тя може да се обработва професионално от професионален и технически персонал.

Съдържанието на почистване и поддръжка на кухненски шкафове плотове ще ви бъде представено първо. Необходимо е да се каже на всички, че методите за почистване и поддръжка на   кухненски шкафове плотове от различни материали ще бъдат различни. Необходимо е да можете да почиствате и поддържате според актуалната ситуация. Само тогава може да се гарантира, че ще бъде наистина чиста и ще запази дългосрочната й употреба.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015