info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Синя кухненска кабина

Синя кухненска кабина

May 15, 2018

Синя кухненска кабина

1. бели плотове + езерни кухненски шкафове създават освежаваща атмосфера

Езерото синьо кухненско шкафче, изпълнено с мечтани цветове, поставя основния тон на кухнята, с бели мраморни плотове и бели стени, така че ярките цветове се съчетават с хората спокойни и щастливи. В същото време, кухненският шкаф приема прост дизайн, прав ред и вградената дръжка от алуминиева сплав дава просто усещане.

image.png 

2. Кутията за съхранение + дял, така че съхранението е разумно и удобно

Функцията за съхранение на чекмеджето в долната част на самия кухненски шкаф е много мощна и може да се използва за съхраняване на големи съдове. Металната преграда над кухненския шкаф ще бъде разположена на дяла, а пространството под дяла е добро място за съхранение. Тя може да съхранява някои удобни кутии за съхранение и да стане най-добрият партньор за кухненския шкаф.

Тази комбинация от сини кухненски шкафове и вградени уреди е идеална за използване в добре осветено кухненско пространство.

Трябва обаче да обърнем внимание на създаването, да не използваме твърде много цвят, особено тъмния цвят на декорацията, това ще се отрази на атмосферата на пространството. При избора на аксесоари, най-подходящо е синьото базирано или кухненско прибори.

image.png 

3. Остров Тайван + вградени уреди се радват на готвене забавно

Кухнята има "островен" дизайн. Средният остров може да се използва като зона за подготовка или като бар, което ще подобри комфорта на кухнята. Вграждането на фурната или микровълновата фурна в страничния кухненски шкаф ще направи кухнята по-пълна.

В лятната кухня трябва да отхвърлим всичко, което ви кара да се чувствате горещо. Със сини кухненски шкафове , вие се чувствате като на плажа, освежаващи и комфортни, правейки добра храна с добро настроение.

image.png 

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015