info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Сглобяване на Blum пързалки на кухненски шкафове

Сглобяване на Blum пързалки на кухненски шкафове

Apr 13, 2018

Сглобяване на Blum пързалки на кухненски шкафове

На първо място, измервайте височината на панелите на вратите за всяко чекмедже с лента. Оставете 25ММ място в долната част на двата странични панела и маркирайте линията. (Това е така, защото дебелината на долните панели на чекмеджето е 18 мм. Ако не се спаси място, долните панели не могат да бъдат инсталирани правилно).

Маркирайте линиите за позициониране над 25 метра линия на страничните панели на шкафа, а разстоянието между двете линии е равно на височината на панела на вратата. След маркирането на позициониращата линия за плъзгачите Blum, монтирайте плъзгачите в позиционната линия на двата странични панела. Отидете на 5 мм от предната страна и закрепете с винтове за самобръсначка. След като монтирахме слайдовете на двата странични панела, можем да съберем корпуса на шкафа и да го сложим настрани.

След това, нека намерим всички панели за кухненския шкаф за чекмеджета според чертежа. Когато всички панели и аксесоари Blum са готови, можем да започнем да сглобяваме чекмеджетата. Свържете крепежите на определеното им място върху рамката на чекмеджето и поставете долните панели на чекмеджетата. Моля, обърнете внимание, че фабриката вече е инсталирала меката броня на задните панели и трябва само да обърнем внимание на посоката на движение на предните и задните колела по време на монтажа. Стрелките на броните трябва да са обърнати към предната част на рамката на чекмеджето. Предните страни на рамката на чекмеджето и долните панели трябва да бъдат изравнени и закрепени с винтове. Накрая поставете задните панели на чекмеджетата в крепежните елементи и ги закрепете с винтове.

След като монтирате чекмеджетата, изравнете корпуса на шкафа. Поставете седалка на шкафчето от всяка страна на дъното в основния кухненски шкаф и поставете левия долен край на панела на вратите към левия долен край на корпуса на кухненския шкаф и го поставете върху седалката на шкафа. Използвайте панела на вратите като предмет и регулирайте нивото на корпуса с отвертка от минус според накланящата се страна на корпуса на кухненския шкаф . След изравняване на корпуса на кухненския шкаф , поставете чекмеджетата върху плъзгачите Blum.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015