info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Изкуствени камъни и огнеупорни кухненски шкафове

Изкуствени камъни и огнеупорни кухненски шкафове

Nov 02, 2018

Изкуствен камък & Огнеупорни кухненски шкафове Counter топ s

Изкуствен камък кухненски шкаф плот

Изкуствен камък кухненски шкаф плот, известен също като полимерна твърда дъска, кухненския шкаф от изкуствен камък плотове, съществуващи на пазара, са предимно направени от ненаситена смола или акрилова смола, добавени с пълнител, цвят на материала, пресовани от вакуумно барботираща равнина и дори производители на паста Изработени от смола и каменни прахове.

предимство

1. Брилянтни и цветни, със силна пластичност;

2, кухненски шкафове от изкуствен камък плотът е по-устойчив на износване, устойчив на киселини, устойчив на високи температури, анти-шок, противоплъзгащ, анти-сгъваем, анти-проникващ и други функции също са много силни.

недостатък

1, цената е по-висока;

2, ниска устойчивост на надраскване, твърдост не е достатъчно, няма естествено усещане;

3, антибактериални, защита на околната среда и други аспекти не са много идеални.

Съвети

Поради различните техники за обработка, качеството също е разделено на три или шест и т.н., така че трябва да бъде внимателно идентифицирано при избора.

Огнеупорни кухненски шкафове s плот

Огнеупорни кухненски шкафове s плотове, известни като противопожарни огнеупорни кухненски шкафове . Неговата основа е MDF, а повърхностният слой е огнеупорен материал и декоративен фурнир. Огнеупорният фурнир, който се използва върху плота на кухненския шкаф обикновено се внася, обикновено използвайки плоска херметизация, нагряване и лепене.

предимство

1, ярък цвят, устойчив на износване, устойчив на надраскване;

2. Цената е по-ниска.

недостатък

1. В съединителната част на ъгловата маса липсват ефективни средства за обработка, обикновено вградени със силикагел, пластмаса и специална метална лента за увеличаване на външния вид;

2. Устойчивостта на влага на повърхността на огнеупорната дъска не е добра. Ако на повърхността на масата има петно върху вода, това ще доведе до деформация и ще повлияе на употребата.

3. Масата е лесно ерозирана от вода и влага. Ако се използва неправилно, това ще доведе до сериозни последствия от дегюмиране, деформация и разширение на субстрата.

Съвети

Съществува ограничение на дължината на огнеупорната плоча и свързването на участъка е трудно. Независимо дали е залепен със силикон или метална лента, е невъзможно да се постигне перфектно безшевно снаждане. Тези пролуки са естествено "горещи" бактериални замърсявания.

Кварцов кухненски шкаф с плот

Кварцов кухненски шкаф с плотовете са направени от керемиден и кварцов пясък. Предимството на кухненски шкафове кварцов камък плотове е, че не се страхува от надраскване и може да се използва за голяма площ от павета, което прави различни кухненски и кухненски шкафове плотове безпроблемно шевове и трайни.

предимство

1. Той е по-устойчив на износване, киселинно устойчив и устойчив на висока температура и има силни функции като устойчивост на удар, съпротивление на натиск, устойчивост на огъване и устойчивост на проникване.

2, не е лесно да се надраска и изгори, много подходящ за ежедневна употреба;

3, повърхностният материал не е радиационен, принадлежи към зелени продукти за защита на околната среда, има висок коефициент на опазване на околната среда и принадлежи към естествени плотове за хранителни продукти.

недостатък

Твърдостта е твърде силна, трудно е да се обработва и формата е твърде незначителна.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015