info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от изкуствен камък

Кухненски шкафове от изкуствен камък

May 09, 2018

Кухненски шкафове от изкуствен камък

Изкуственият камък е много популярен дървен материал за плотове. Тя е разделена на два вида: безшевни и шев.

Кухненски кухненски шкафове от изкуствен камък

Безшевните плочи от изкуствена камък са най-широко използваните материали в днешните кухненски шкафове . Цените са различни поради вътрешните и внесените, местни безшевни изкуствени цени на камък са 1200 юана до 1500 юана линеен метър, а Съединените щати DuPont Corian е да продаде 2100 юана до 2900 юана на линеен метър, разбира се, качеството му е също сходно Най-доброто в продукта.

Предимства: Изработеният от човека камък е по-устойчив на износване, устойчив на киселини, устойчив на високи температури, въздействие, налягане, огъване, анти-инфилтрация и други функции. Деформацията, свързването, завъртането и други части на обработката са уникални; тъй като повърхността е свободна от пори, масло, водни петна не лесно се проникват в тях, толкова силно против замърсяване; могат да бъдат безпроблемно свързани с всякаква дължина, същото лепило за материала ще бъде две Блокове са смлени и свързани заедно.

Недостатъци: относително лесно да се счупи, твърдостта не е висока, а на пазара се лекува много сортове, не е лесно да се прави разлика между добро и лошо.

Обърнете внимание на проблема: дори ако е безшевен изкуствен камък, поради различната технология за обработка, качеството също е разделено на три и девет. Ето защо, при избора на известна репутация изберете по-добре, услуга гарантирано марка, DuPont "Корея", Южна Корея LG са добри.

Поддръжка и грижи

Поддръжка

(1) Рутинната поддръжка може да се поддържа чиста чрез просто избърсване с гъба и неутрален препарат. За да бъдете дезинфекцирани, избършете с разредено ежедневно избелване (1: 3 или 1: 4 с вода) или друг дезинфектант. Нейната повърхност. Моля, използвайте кърпа, за да изтриете водните петна навреме и се опитайте да оставите плотовете сухи.

(2) Благодарение на водната скала и силните окислители (хлорни йони) водата остава на кухненските шкафове за дълго време и ще доведе до трудно премахване на петна. Моля, изсушете със сешоар. След няколко часа или дни, петна постепенно ще изчезне. Фини бели марки могат да бъдат изтрити със суха кърпа, навлажнена с ядливо масло.

(3) малки петна, може да се използва неутрален препарат, гел-като зъбна паста избършете.

грижа

Етапът на обеззаразяване на някои упорити петна зависи от степента на полиране на повърхността на плоскостта:

(1) Матова повърхност: Почистете с дезактивиращ препарат, след това почистете и изсушете със суха кърпа. От време на време, избършете цялата повърхност с чиста подложка, за да я почистите.

(2) Полу-матова повърхност: Използвайте подложка за почистване, за да смилате неабразивния почистващ препарат в кръг, да я изсушите с кърпа и да използвате неабразивен лак, за да подобрите повърхностния блясък.

(3) Висока гланцова повърхност: полски с гъба и неабразивен лак. Трудно е да се отстрани мръсотията, може да се полира със шкурка от 1200 пигменти, а след това да се използва мека кърпа и полиране (или мебелен восък), за да се озарява.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015