info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Климатици в кухнята

Климатици в кухнята

Jul 20, 2018

Климатици в кухнята

Що се отнася до кухненските климатици, отговорът е, че те могат да бъдат инсталирани. Но защо повечето хора не инсталират климатици в кухнята? Това е да се говори за недостатъците на климатик кухня. На първо място, кухненският дим е голям, саждите ще влязат в климатизатора, повлиявайки живота на климатика, почистването също е по-трудно за почистване. И ако не е инсталиран правилно, кухненските газове ще бъдат изгорени в други помещения, което ще повлияе на качеството на въздуха в другите помещения.

На второ място, честотата на използване е ниска и консумацията на енергия е висока. По принцип използването на кухнята в дома е много кратко. От икономическа и практическа гледна точка повечето хора няма да изберат да инсталират климатици в кухнята. Кухненският район не е голям, но ако консумацията на енергия в климатизацията е много висока, действителното натоварване е невероятно, а недостатъците на климатизацията са далеч по-големи от ползите.

И накрая, размерът на самата кухня е сравнително малък, а инсталирането на климатици също отнема известно пространство, което е една от причините, поради които много хора не инсталират климатици в кухнята. През лятото, когато готвенето е горещо, можете да изберете друг начин за охлаждане. Например, когато готвите, отворете вратата, за да поддържате въздуха течащ. Поставете електрическия вентилатор на масата и го издухайте, за да се почувствате готино.

1532059034016.jpg

Има ли някакво добро решение?

1, голям вятър

Кухнята трябва да бъде оборудвана с голямо вятърно налягане и голям абсорбатор. Мястото за монтаж не трябва да надвишава 68 см от плота на масата, а димоотводът не трябва да надвишава 2 метра. Ефектът от пушенето е добър. Той може директно да абсорбира топлината, генерирана от готвенето, и да намали топлината на кухнята .

2, предназначени климатик

Много прилича на приятел, който мисли, че кухнята е климатизирана, това е изпълнение на повече пари. Всъщност традиционният климатик не може да бъде инсталиран. Ако инсталирате специфичен за кухнята климатик с филтър, това е друг въпрос и кухнята е готина.

3, увеличете изпускателната тръба

Ако в кухнята не искате да инсталирате климатик, можете да помислите и за добавяне на изпускателна система към кухнята, за да постигнете целта за бързо отстраняване на изпаренията и понижаване на температурата.

4, използвайте по-малко открит огън

Опитайте се да използвате по-малко отворени пламъци през лятото и използвайте микровълнови фурни, фурни, сокоизстисквачки и други инструменти за обработка на храна, което може да попречи на прегряването на кухнята .

5, готини цветни шкафове

Цветното съвпадение на кухненския шкаф трябва да бъде леко и хладно, а психологически, то може да охлади кухнята . Такива като: мрамор, неръждаема стомана и други материали, лесни за почистване, изглежда готино.

1532059034016.jpg

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015